Nem sokára itt a karácsony! Szerintetek mivel lepjem meg magam?
Valami nagyon különlegeset szeretnék venni magamnak, csak hát nem tudom mire vágyok...
Ti mire vágytok karácsonyra? Ti mit kaptok a párotoktól?
Egy lány.
Hogy idebent pedig én igazán, hogy érzem magamat azt talán ez a zene tudná a legjobban megmondani:
https://www.youtube.com/watch?v=QGgS6zsSxxU
Persze tudom, hogy gagyi film, annyiszor megmondta mindenki, hogy én már meg se néztem.
Megértettem elsőre is, hogy gagyi, ahogyan a karácsony szelleme is odaveszett.
Szóval majd összekapom magam, megnézem a mozit és én is lehúzom mint a többiek, elfelejtve, hogy ez a zene mennyi örömet okozott mert életemben ilyen EPIC valamit még nem hallottam.
A Karácsonyt is elfelejtem, pedig mindig is imádtam, azt hittem olyankor legalább béke van.
Most már tudom mit vegyek magamnak!
ezt a pólót fogom megvenni magamnak, [link]
mert tudom hogy IMÁDOM MM-et *.* De ne áruljátok el nekem :D ez egy titkos meglepetés lesz magamnak majd :,)
Köszi a segítséget!
megfogadtam a tanácsaitokat is, és még egy vibrátort is veszek majd ^^ hogy romantikussá tegyem a karácsonyt, miközben a reszkessetek betörők maratont nézem :)
köszönöm nektek! ha ti nem lennétek akkor nem lenne karácsony sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!