Mit vehetnék neki? Adjatok ötleteket kérlek!
Figyelt kérdés
Tudom, milyen dolog hogy nem tudom mit szeretne kapni meg ilyenek..De igen, egyszerűen tanácstalan vagyok. A szerelmem már dolgozik, ő ad majd nekem valamit, amiről fogalmam sincs mi lesz. először telefont akart, mert nagyon rossz van nekem, és ő szinte ingyen tudna egy nagyon jót szerezni (nem, nem piszkos dolgok miatt). Én egy páros felsőre gondoltam, tudjátok king-queen, meg egyebek, de ezeket olyan sablonosnak tartom. Gondoltam rajzolok neki valamit, amit szeret. Mit ajánlotok? Nem szeret felesleges dolgokat kapni, csak ilyen személyeseket meg amit lehet használni is. De mi van ha ő nagy értéket ad nekem? Nyomasztana ha ő adna nekem egy nagy dolgot, én meg odaállítok egy rajzzal meg valami mással. Tudom, hülyeség, mert nem az számít, de azért mégis..2016. nov. 13. 15:16
1/3 anonim válasza:
A pulcsi az jó. Vagy valami olyan dolog ami rád emlékezteti mindig.
2/3 anonim válasza:
Beszéljetek meg egy bizonyos összeget, hogy annál többet nem költötök
3/3 Tekilány9 válasza:
Akár nyomtathatnál neki mongyuk párnát, bögrét vagy pólót amin ti ketten vagytok, azt használni is tugya, rád is emlékezteti.
Mongyuk szerintem a párna volna a legjobb választás.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!