Honnan vehetnék jó öltözködési ötleteket?
24 éves fiú vagyok de abszolút nincs stílusérzékem viszont pár havonta kell vennem új ruhákat de mindig nehezen tudom eldönteni, hogy mi áll jól.
Néztem már ilyen stylist-ot pl neten aki kér mondjuk alkalmanként 30-40e ft-ot és eljön ruhákat válogatni. Csak azzal meg az a baj, h ilyen nagyon extra friss divat szerinti cuccokat javasol, én meg inkább egy picit konzervatívabbakat válogatnék.
Van 1-2 jó ismerősöm akiket el szoktam hívni de őket se lehet mindig, meg ők se értenek mindenhez.
Én azt gondolom, hogy manapság a srácoknak kicsit könnyebb dolguk van, és bár nincs egy csomó magazin tele a tippekkel, sokmindent el tudtok lesni a menőbb márkák férfi részlegeiről. Nézegesd meg a honlapokon, divatfotókon a férfi cuccokat. Az sem hülyeség ha van olyan sztár, akinek mondjuk hasonló testalkata van, mint a tiéd, és megnézegeted, hogy ő miket szokott hordani. :)
Annyit mondhatok, hogy hallgass az ízlésedre, ha a konzervatív vonal tetszik, akkor úgy is válassz, neked kell kényelmesen, meg jól érezned magad a ruháidban.
Egy férfinek mindig jól áll a lezser elegancia, farmerhez ing, sportzakó, színek terén pedig a királykék, sötét vörös, szürke, fekete, sötétzöld. Ezekkel nem nyúlhatsz mellé :)
Amitől egy jó fazonú darab is lehet borzalmas, az a ruha anyaga. Olyan pólókat és ingeket érdemes venni, amiknek vékony tapintása van, nem fényesek.
Tudom neked ajánlani a springfield oldalát inspirálódáshoz :)
Hajrá, én támogatom, hogy a férfi nem jól öltözött akarjon lenni :D
:) én is támogatom. :))
küldtem egy privit, remélem hasznosnak bizonyul.
Kedves Előző!
Én is kérhetek egy példányt?
Köszönöm előre is! :)
természetesen.:) egyébként ez még egy jó blog: www.thesartorialist.com/
több nő van rajta, mint férfi, de azért érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!