Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nem sokára itt a karácsony!...

Nem sokára itt a karácsony! Szerintetek mivel lepjem meg magam?

Figyelt kérdés

Valami nagyon különlegeset szeretnék venni magamnak, csak hát nem tudom mire vágyok...

Ti mire vágytok karácsonyra? Ti mit kaptok a párotoktól?

Egy lány.

2016. nov. 17. 13:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem, mit szeretnétek kapni a párotoktól, ha nem tudjátok mit kaptok karira?
2016. nov. 17. 13:59
 2/14 anonim válasza:
100%
Ömm.... szerintem neked egy pasi kéne. DE mivel valszeg nem fogsz kapni ezért megteszi neked egy nagyobb méretű vibrátor és egy óriás plüss maci is. :D (Jó szórakozást :3)
2016. nov. 17. 14:12
 3/14 A kérdező kommentje:

igen, ez valóban jó ajándék lesz :3 TvT

még jöhetnek válaszok, had osztogassam nektek karira a zöldkezeket :>

2016. nov. 17. 14:14
 4/14 anonim válasza:
100%
Engem megkapsz 30 percre.
2016. nov. 17. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"csak hát nem tudom mire vágyok..." - írod.

Ha te nem tudod, akkor ne tőlem tudd meg, mire vágysz, ezért juszt sem árulom el!

2016. nov. 17. 14:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
maszturbáció
2016. nov. 17. 14:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
de jó kiadósat ám
2016. nov. 17. 14:48
 8/14 anonim válasza:
100%

Én is kisbetűvel írom már a karácsonyt, mert igazából nem tudom mire vágyok.

Ki tudja?

Egy új Bentley, vmi gyémántnyakék-úgy néz ki ezekért érdemes lenne dolgozni a jövőben.

Vagy nem annyira igaz? Mármint sose vágytam ilyenekre, de a még végén én is hasonlókat akarok.

Gyerekként úgy éreztem bármi megtörténhet, mintha mindennap feltalálnának valami újat, hogy minden rohadt biztató de ma már nem így látom.

Pedig készülök nézd:

[link]

Hívjuk ezt Day1-nak, és én még készülnék is csak tudod.

Ezek így nem magamnak vannak, hanem a közösbe csak példáum az unokahúgom aki még gyerek inkább valami új luxustelón élvezkedik, meg se mutatja mivel játszik rajta :(

Pedig ez a társas klassz, 10 perc alatt betanulható mert elolvastam és két forró csoki mellett nem rossz, ha pedig lenne barátnőm akkor esetleg meginvitálna egy Hotcoffe-ra de bocs ha rosszul írom a kávé nevét, én azt nem nagyon iszom mert túl keserű nekem XD

A film meg, anyum szereti meg én, unokaöcsém 14 éves, szerintem sz*r de vannak jobb szavaik is.

Persze ma már minden az, lehet az az új Harry is.

Ebben már nincs mágia-

vagy csak mi nem érezzük? Mert nem is akarjuk?

Figyelj, én se tudom mire vágyok, csak betegesen kapaszkodom a kitalált világomba amiben minden jól működik de tudom, hogy nincs ilyen.

Szürke idő van, hó idén se lesz, szóval fantasztikus a hangulatom és valahogy az életben se jönnek össze a dolgok.

De meg kell próbálni ebből kiszakadni érted? Muszáj, ha szembenézek a valósággal mit látok?

Hogy óriási jégtörőket építenek a világ leghatalmasabb cégei és hamarosan elindítják őket, egy utolsó gigászi misszióra.

Pókhálót szőnek az Északi sarkból úgyhogy az darabokra fog hullani csakhogy bizonyos kereskedelmi útvonalak rövidebbek legyenek.

Szóval igen, pár év múlva arra kelünk, hogy a hírekben halljuk miképp fulladt meg az utolsó jegesmedvei.

Persze addigra az olyan filmekre mint a Táncoló talpak 2 vagy épp a Holnapolisz senki se fog emlékezni, mert azok úgyis sz*rok voltak.

De én attól még leülök és hiszek abban, hogy eljuthatok egy szebb világba mindenféle portál és időgép nélkül mert olyanok a valóságban bizony nincsenek.

Bármennyire is örülnék.

Adam Jensen lenni mondjuk, egy barátnővel nézni ezeket a filmeket.

Szóval, hogy mit veszel az természetesen rajtad áll, de, hogy mire vágysz azt én nem tudhatom, azt neked kell megtudni.

2016. nov. 17. 14:58
 9/14 anonim válasza:
Mármint szerinte sz film, unokaöcsém szerint, én személyszerint imádom :D
2016. nov. 17. 15:01
 10/14 anonim válasza:
100%

Nagyon forever alone helyzet.Miért kellene magadat meglepned?

Nincsenek barátaid, nincs önbizalmad?Szeretethiányod van és úgy érzed, hogy nem foglalkoznak veled?Amúgy hány éves vagy?

Ne haragudj a kérdésekért, de nem úgy tűnik mintha minden rendben lenne és csak úgy vennél magadnak valamit!

2016. nov. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!