Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a családtagjaimnak?

Mit vegyek a családtagjaimnak?

Figyelt kérdés

Apujé már megvan egy cigarettatartót csináltatok neki valami szépet belegravíroztatva. Anyának fogalmam sincs már csináltattam neki egyedi karkötőt és nyakláncot és egyszer egy közös családi képet csináltattam meg kirakóként. Sütni nem annyira szeret különösebb hobbija nincs viszont mostanában érdeklődik az ezotéria iránt. Gondoltam arra is hogy esetleg egy egyedi telefontokot készítettek de szerintem nem olyan jó ötlet ja és a kedvenc filmje az Alkonyat de már könyvünk is megvan mint dvd-t meg nem akarok. Aztán ott van a két öcsém az egyik 13 a másik 8 és mindketten imádnak számítógépes játékokkal játszani de egyrészt az nagyon drága másrészt pedig valami személyesebb kellene. A nagyobbik tesómnak tavaly egy kupát csináltattam amibe belegravíroztattam h a "legjobb teso". Mamaim mindkettő nagyon jó fej imádom őket az egyik imád sütni főzni de receptkonyvet már csináltam neki a másik kicsit lazább imádja a virágokat (mondjuk a másikról is elmondhato). Csináltam már nekik egy olyat is h régi képeket osszegyujtottem kinyomtattam és egy albumba raktam őket amit én készítettem teljesen és nagyon örültek neki mert mindketten kiraktak. És még ott van a legjobb barátnőm. Imádja a simset viszont az szinten túl drága lenne nekem. Szeret olvasni ami könyvet akartam neki venni kiderult h olyat fog kapni. Gondoltam veszek egy barátság nyakláncot. Viszont a legjobb barátnőmmel megbeszéltuk h van meg 4 olyan ember aki nagyon közel áll hozzánk és akkor nekik is kéne venni valamit.

Huh ennyi lett volna Köszönöm ha vegigolvastad annak meg még jobban örülök ha ötleteket is irsz:)

Szeretnék egyedi dolgokat adni:)

Meg jó h pasim nincs mert akkor az ő ajandekan is gondolkozhatnek:p

2016. nov. 12. 16:06
 1/1 anonim válasza:

Ha anyukád elkezdett érdeklődni az ezotéria iránt, akkor szerintem érdemes valami ilyen témájú könyvet keresni. Pl. tenyérjóslás, jóskártya könyvvel, asztrológia, inga, stb. Ami érdekli. Gondolom egy gyakorlatias könyv tetszene neki, amiből egyből ki is próbálhatná.

Ha a tesóid szeretik a számítógépes játékokat, készíttethetsz egyedi egérpadot pl., vaterán rendeltem már ilyet pár éve, én az ajándékozott kedvenc játék karakterét rakattam rá.

Nagymamáidnak Te is készíthetsz süteményt, mondjuk mézeskalácsot. Cukormázzal pingálhatsz rá valami egyedit, ami passzol hozzájuk.

Jó pár éve én minden barátomnak sálat kötöttem. Nem tudok nagyon kötni még most se, csak annyira tanultam meg, hogy el tudjam készíteni. Nem volt olyan nehéz és mindenki örült neki.

Remélem sikerült valami jó ötletet adnom Neked! :)

Jó készülődést!

2016. nov. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!