Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a családtagjaimnak...

Mit vegyek a családtagjaimnak Karácsonyra? :-)

Figyelt kérdés

A következő családtagjaimnak szeretnék ajándékot vásárolni, de nincs ötletem hogy mit (leírom zárójelben hogy mi a hobbijuk/ mit szeretnek csinálni, hátha úgy könnyebb):

-apukám (szeret jéghokizni)

-anyukám (neki már megvan hogy mit veszek)

-testérem : 13éves, lány (földrajz, csillagászat,színészet)

-barátom/pasim (foci)

-nagymamám (sütés-főzés)

Nem szeretnék vagyonokat költeni, de azt sem szeretnék túl olcsó kacatokat se vásárolni.

Remélem tudtok segíteni, előre is köszi :-)

2012. nov. 25. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Pl. a barátodnak készíthetsz valami személyeset is vagy csináltathatsz valami közös képes cuccot is.
2012. nov. 25. 15:21
 2/5 dika91 válasza:
a páromnak én sem tudom mit készíthetnék, én sajátkezű ajándékra gondoltam, ami olcsón ki is jön. közös fotó, képkeret, már kilőve, illetve kispárnát is ajándékoztam már neki saját készítésű huzattal... focit szereti, de nem rajongó. nem tudom, mit találjak ki........
2012. dec. 3. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
jég kori de miért nem kéred meg a jézuskát;-)
2012. dec. 3. 18:01
 4/5 anonim válasza:

szia.(:

apukádnak vehetsz mezt, amin a saját neve van, pólós boltaban tudsz ilyet csináltatni.(:

tesódnak szerintem vehetsz valami könyvet, földgömböt esetleg, ha még nincs neki, vagy vehetsz neki 'fal matricát' ami a bolygókat ábrázolja.

pasidnak valami személyeset, bár szerintem mindennek örülni fog, amit tőled kap.(:

nagyidnak pedig csinálhatnál saját készításű sütéshez szükséges dolgokat. pölö: üveg, amire szalvétatechnikával ráteszel pár mintát, és ráírod h 'rozmaring' vagy csinálhatsz neki kötényt, varrhatsz rá valamit, vagy hímezhetsz bele, ha ügyesebb vagy. de csinálhatsz neki edényfogót, amire rajzoltál textilfilccel, vagy ilyesmi. vaaagy. naptár, amiben az egész család benne van, hónapokra lebontva, minden hónapnál más fotó.(: remélem, hogy segítettem.(:

2012. dec. 12. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:

A testvérednek vegyél valamilyen csillagászati atlaszt

a nagyinak pedig egy szép kis receptkönyvet! Örülni fog neki! Barátodnak... fogalmam sincs. Mondanám, hogy bőrlabdát de...

2012. dec. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!