Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek mit vegyek magamna...

Szerintetek mit vegyek magamnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Egyedül töltöm a karácsonyt(mint már jópárszor), de már nincs ötletem, mivel lephetném meg magam, így arra kérlek titeket, írjatok nekem javaslatokat. Véletlenül sem adok meg magamról semmilyen adatot, főképp nem arról, hogy mit szeretek, mik a hobbijaim, mert úgy sokkal izgalmasabb, hisz nem olyan egyszerű a kérdésre válaszolni. Egyébként azt azért hozzáteszem, hogy tavalyelőtt iphone-t vettem magamnak, de tavaly már rájöttem, hogy most vásárolni(főleg nagy értékben) elítélendő és egyáltalán nem divatos, ezért formáztam és kiégettem magamnak agyagedényeket, kötöttem egy sapkát, és kovácsoltam egy kenyérvágó kést. Azonban ez sok fáradtsággal járt, így idén nem szeretnék készíteni semmit, szóval várom a vásárlási tippeket! :) Ja... és szerintetek a kutyám mit ad nekem idén? És neki mit vegyek?

#vásárlás #kutya #ötlet #karácsony #ajándékozás #készítés kilőve mert fáradtságos
2016. okt. 27. 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézzd meg , Mr. Bean-nek volt egy ilyen filmje. Ötletet adna.
2016. okt. 27. 19:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Mr. Bean-es film sok van, le tudnád írni a címét? Én csak az alapot láttam meg a nyaralásosat, de azokban nem volt ilyen.
2016. okt. 27. 19:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Torta vagy kedvenc süti, kedvenc ital.

És egy jó film közben elfogyasztani őket :)

A fa alá ajándéknak egy jó könyv.

Kutyádnak valami játék, ha egyáltalán szokott játszani valamivel. Azt nem hiszem, hogy ő venne neked valamit :D

2016. okt. 27. 19:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Az alap, hogy tiramisu meg Delirium Noel lesz, ezek mindig vannak. Plusz a karácsonyi rituálé részét képezi, hogy a kutyámmal megnézzük a kedvenc karácsonyi filmünket, a Die Hard-ot. Viszont a könyvvel sikerült beletrafálnod, szeretek olvasni, szóval ez jó lehet, kösz a tippet. ;) És milyen játékot javasolsz a kutyámnak? Csak mert már van neki egy csomó plüsse, labdája, meg ilyen rágható-ráncigálható kötelei. Amúgy meg honnan tudod olyan biztosan, hogy ő nem ad nekem semmit? :D
2016. okt. 27. 20:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Én is szeretek olvasni, könyvet fogok kérni karácsonyra (ha valaki megkérdezi) szóval ezért jutott eszembe :)

Játékkal kapcsolatban, szerintem, ha van neki valami kedvence és már elhasználódott, ahelyett kéne venni egy újat.

2016. okt. 27. 20:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Hmm... nos, rendben, majd leltározok, és kiderítem, melyek vannak rossz állapotban, és akkor azok helyett kap újat. :)
2016. okt. 27. 20:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Vagy vannak ilyen rágókák, amik erősítik a fogakat, meg ilyen kényelmes kutyafekhelyek. Magadnak pedig ha szeretsz sütni-főzni valami konyhai kiegészítőt. Vagy festőkészletet. (oké, ezt én szeretem, de attól még lehet, hogy ráhibázok, és te is szereted :D)
2016. okt. 27. 20:55
 8/16 A kérdező kommentje:
A rágóka az jó lehet, a fekhely felesleges, mert a kutya is az ágyban alszik. Sajna ezek a javaslatok nem nyertek, nem igazán szeretek sütni-főzni, festés meg... hát nem az én műfajom finoman fogalmazva. De azért ment a zöld kéz neked is! :)
2016. okt. 27. 21:04
 9/16 anonim ***** válasza:
Salnálom, hogy nem tudtam segíteni! De még gondolkozok azért :)
2016. okt. 28. 17:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Kutyádnak rendelhetnél Goodieboxot. Sok minden van benne: különféle jutalomfalatok, játékok. [link]

Youtubon is vannak fent videók arról, hogy milyen is egy goodibox:)

Magadnak esetleg valami élmény? Én pl. nagyon örülnék színházbérletnek, koncertjegynek stb.

2016. okt. 28. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!