Szerintetek mit vegyek magamnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Egyedül töltöm a karácsonyt(mint már jópárszor), de már nincs ötletem, mivel lephetném meg magam, így arra kérlek titeket, írjatok nekem javaslatokat. Véletlenül sem adok meg magamról semmilyen adatot, főképp nem arról, hogy mit szeretek, mik a hobbijaim, mert úgy sokkal izgalmasabb, hisz nem olyan egyszerű a kérdésre válaszolni. Egyébként azt azért hozzáteszem, hogy tavalyelőtt iphone-t vettem magamnak, de tavaly már rájöttem, hogy most vásárolni(főleg nagy értékben) elítélendő és egyáltalán nem divatos, ezért formáztam és kiégettem magamnak agyagedényeket, kötöttem egy sapkát, és kovácsoltam egy kenyérvágó kést. Azonban ez sok fáradtsággal járt, így idén nem szeretnék készíteni semmit, szóval várom a vásárlási tippeket! :) Ja... és szerintetek a kutyám mit ad nekem idén? És neki mit vegyek?2016. okt. 27. 18:42
11/16 anonim válasza:
12/16 A kérdező kommentje:
A goodiebox meg a Kong is nagyon jó ötletek, köszönöm. Hát nem terveztünk menni sehová karácsonykor, de most hogy így mondjátok... a szálloda akár jó lehet. :)
2016. okt. 29. 11:54
13/16 anonim válasza:
14/16 A kérdező kommentje:
Hasznos holmik... kösz, de kösz nem. :)
2016. okt. 29. 19:36
15/16 anonim válasza:
Igen, nagyon hasznos holmik.:) Mondjuk karácsonyra nem zoknit kell venni... ( ami hasznos.) Szeretem a megdöbbentő dolgokat, ami kell úgyis megveszi magának az ember, aztán jönnek a kérdések, hogy mit vegyek? Egyáltalán miért kell venni valamit is? Nem attól lesz boldog az ember. De ha már minden megvan legalább legyen vicces. :) Most jutott az eszembe egy új szolgáltatás ami még nincs a piacon. Ime egy film. https://www.youtube.com/watch?v=hlke4zA9TUU Udvarlót,vagy családot karácsonyra. Miért nem ehet bérelni pár napra?? Na jó, tényleg eszemet ötlet,de szeretek ötletelni... :) Kérdező kívánom, hogy teljesüljenek az álmaid hamar. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Hát oké, azt hittem csak trollkodsz, ezért volt a válaszom hangneme olyan, amilyen. Viszont a tartalmát fenntartom. Mellesleg az udvarló karácsonyra épp csak annyira eszement ötlet, hogy Vavyan Fable írt ilyen témában regényt, bár a címére most nem emlékszem.
2016. okt. 29. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!