Milyen ajándékokat, díszeket tudunk készíteni a gyerekünkkel?
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen egyszerű, kézügyességet igénylő,kreatív dolgokat tudtok ajánlani Karácsonyra?
Szeretnék az idén a párommal és a 11 éves fiával valami ajándékokat készíteni, valamint karácsonyi díszeket. Szívesen fogadom az ötleteket, mert nem vagyok ebben túl jártas. Közös családi programnak is szánom, valamint a nagyszülőknek szeretnénk örömet okozni valami jelképes, mégis eszmei értékű ajándékkal.
25/N
Karácsonyfadíszeket sok mindenből lehet csinálni. Tobozból, hungarocell-gömbökből, szódabikarbónából, papírból, dekorgumiból, de akár régi gombokból, anyagdarabokból is.
A szódabikarbónás linkje:
Aztán: kartonból képkeretet, de akár hímezni is lehet (a fiam nagyon szeret hímezni, bátyám meg szeretett varrni).
Remélem, segítettem.
Szódabikarbónás díszek, de azt már előttem említették.
Dísz készíthető pattogatott kukoricából, egyszerű mézeskalács tésztából, illetve dióból, amit arany és ezüst alufóliába burkoltok.
Nagyszülőknek pedig sütnék, a gyerek bevonásával, valami finomat, kedveset. Mézeskalácsot, akár dísszé fazonírozva, puszedliket, kekszeket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!