Semmit,azt mondtam legyen meglepetés.Azért titkon remélem könyvet kapok :)
19/L
Ruhakat,telefontokot, koromlakkot, penzt(ez azert jo mert azt veszel belole amit akarsz), konyvet es egy uj szeket a szobamba, meg egy normalis karorat, parfumot. Rokonoktol konyvet fogok(mindig azt kapok szerencsere), aminek nagyon orulok.
Es Te? (:
Apától:
Parfümöt és autót.
Vagyis azt mondta, hogyha leteszem franciából is a felsőfokot, akkor a jogosítvány mellé kapok egy saját kocsit Karácsonyra. Decemberben megpróbálom, aztán meglátjuk mi lesz. :)
Anyáéktól:
Az új MacBook Pro-t, egy hatalmas plüssmacit (150 cm azt hiszem) és egy órát, táskát
Meg anya szokott venni még apróságokat, amik meglepetések. Szóval azokról nem tudok nyilatkozni.
Remélem sikerül megkapnotok ezeket(:
Én sajnos nem kérhetek semmit...egy kulacsot kértem,de még ezért is leszidtak,pedig sose volt nekem,és kitűnő tanuló vagyok...nem baj,idén is kapok sálat,hozt jól van):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!