Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kértek karácsonyra a...

Ti mit kértek karácsonyra a szüleitektől?

Figyelt kérdés

2016. okt. 31. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmit,azt mondtam legyen meglepetés.Azért titkon remélem könyvet kapok :)

19/L

2016. nov. 1. 07:50
 12/16 anonim válasza:

Ruhakat,telefontokot, koromlakkot, penzt(ez azert jo mert azt veszel belole amit akarsz), konyvet es egy uj szeket a szobamba, meg egy normalis karorat, parfumot. Rokonoktol konyvet fogok(mindig azt kapok szerencsere), aminek nagyon orulok.

Es Te? (:

2016. nov. 1. 08:29
 13/16 anonim válasza:

Apától:

Parfümöt és autót.

Vagyis azt mondta, hogyha leteszem franciából is a felsőfokot, akkor a jogosítvány mellé kapok egy saját kocsit Karácsonyra. Decemberben megpróbálom, aztán meglátjuk mi lesz. :)

Anyáéktól:

Az új MacBook Pro-t, egy hatalmas plüssmacit (150 cm azt hiszem) és egy órát, táskát

Meg anya szokott venni még apróságokat, amik meglepetések. Szóval azokról nem tudok nyilatkozni.

2016. nov. 1. 13:18
 14/16 A kérdező kommentje:

Remélem sikerül megkapnotok ezeket(:

Én sajnos nem kérhetek semmit...egy kulacsot kértem,de még ezért is leszidtak,pedig sose volt nekem,és kitűnő tanuló vagyok...nem baj,idén is kapok sálat,hozt jól van):

2016. nov. 1. 15:29
 15/16 AdamAustin válasza:
Remélhetőleg a gépembe egy új 120GB merevlemezt :)
2016. nov. 3. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Telefont, de már meg kaptam, mivel szükségem volt rá. Úgyhogy valószínű kapok majd egy pulcsit vagy sálat, esetleg fülbevalót. :) A többi rokontól pedig pénzt, és mellé desszerteket. Ha szabad kerdeznem miért nem kérhetsz semmit? És miérr szidnak le egy kulacsért? Pedig az tényleg nem egy nagy összeg :(
2016. nov. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!