Lemegy ez a ket het es kezdodik a karacsony szezooon Varja mar valaki? en nagyon varom mar, teljesen karacsony lazban vagyok
Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok? Tervezgetitek mar az unnepet? Esetleg mar veszegetitek az ajandekokat?😌En mar azon is gondolkoztam mi legyen majd a menu hogy diszitem fel a szobab es hasonloo😀2016. okt. 24. 21:52
11/12 anonim válasza:
Igen már tegnap elkezdtem agyalni a menün, sok mindent fogok készíteni. Első dolgom még novemberben a gyerkőc adventi naptárának elkészítése lesz amit majd december elsején fog megkapni. Az egy kicsit időigényes mert minden napra kell valami kis apróság. Mindeközben az adventi koszorúmat is felújítom. A lakást dec.1-én díszítjük, majd 5.-en este jön Mikulás, nálunk az is nagy izgalom 😊 Ezután jön a nagybevásárlás, ajándékokat már szeptembertől gyűjtöm, fa vásárlás, mikor senki nincs itthon ajándekok csomagolása. Szóval minden el van tervezve így én még soha nem éreztem nyűgnek, pénzkidobásnak a karácsonyt, de minden ünnepre így készülök.
12/12 A kérdező kommentje:
En meg fiatal vagyok.16eves eddig en sem ereztem nyugnek imadom a karacsonyt es nem az ajandekok miatt.Mi a tesommal mindenkinek veszunk valamit.Remelem felnottkorban is ennyire szeretni fogom majd
2016. okt. 26. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!