Miert ne csinalhatnam azt amit en szeretnek?
Sziasztok. En es a parom kulfoldon elunk. Karacsonykor o haza akar menni en nem. Nekem nincsen olyan kapcsoaltom a csaladommal, hogy hazamenjek, neki viszont igen. En mondtam neki, hogy menjen nyugodtan haza, nem problema. Termeszetesen vele szeretnek lenni, de nem korlatozhatom egyben. Kozbejott az hogy en szombatonkent dolgozni akarok menni (Plusz penz miatt), es amiatt 24e ki lenne love, mert aznap is mennem kellene. Innen az ut Magyarorszagra 10-12 ora. Es engem hibaztat hogy az en hibam lenne, ha nem menne haza, mert en dolgozni akarok. Tudja, hogy szeretnek tobb penzt keresni ,hogy felre tudjak rakni. O szivesen marad velem is, de inkabb haza huzza a szive. En pedig nem is eroltetem, hogy maradjon. Mondtam neki, hogy menjen csak, de termeszetesen nem akar itthagyni engem. De latom rajta, hogy akarna menni es rosszul erzem magam... csak azert ne dolgozzak , mert karacsony lesz? Mellesleg nem tetszik neki, hogy dolgozni akarok, mivel igy is keveset talalakozunk, szinte hetvegen, pedig együtt lakunk..
21L
Miért nem mentek együtt haza az ő családjához?
Szerintem érhető, hogy karácsonykor veled és a családjával szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!