Szőke hajat szeretnék (Fiú vagyok). Hogy csinálhatnám?
24 éves fiú vagyok. Sötétbarna hajat örököltem a szüleimtől, de egyre kevésbé vagyok elégedett vele. Ha csak egy mód van rá, világosszőke hajat szeretnék a barna helyett. Na nem azért, hogy jobban felfigyeljenek rám a csajok, hanem azért, mert én jobban érezném magamat szőke hajjal. Szeretnék úgy kinézni, mint egy igazi Északi Germán Árja. Szerencsére a 191 cm-es magasságom adott hozzá, már csak a szőke haj hiányozna. De mégis hogyan kezdjek hozzá? :-)
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm. :-)
Második, ez hülyeség. Nézz körül sztárok közt is.
A szemöldököt nem szabad világosítani, mert eltűnik az arc karaktere, és ocsmány albínónak fog kinézni.
Egyszerűen fesd be világosszőkére. Első alkalommal inkább fodrász segítségével. De a szemöldököd hagyd sötéten.
Itt egy példa a sok közül, hogy nagyon jól passzol a világosszőke haj és a sötét szemöldök:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!