Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Lemegy ez a ket het es kezdodi...

Lemegy ez a ket het es kezdodik a karacsony szezooon Varja mar valaki? en nagyon varom mar, teljesen karacsony lazban vagyok

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok? Tervezgetitek mar az unnepet? Esetleg mar veszegetitek az ajandekokat?😌En mar azon is gondolkoztam mi legyen majd a menu hogy diszitem fel a szobab es hasonloo😀

2016. okt. 24. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudom kinek mit szeretnénk adni, egyelőre nézelődünk, hogy hol lehet kapni a legjobbat.
2016. okt. 24. 22:04
 2/12 anonim válasza:
100%
A karacsonyi szezon adventkor kezdodik. Az nem ket het. A boltokban meg mar mos is az van. Vagy mire gondolsz?
2016. okt. 24. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Isten ments nemááá Nem hiányzik szerintem senkinek az a görcsölés, meg az álszenteskedés, hogy nem is szeretem őt, de adnom kell neki valamit, mert illik, és valami olyat kéne, amit tud is hasznosítani, és még meg telik is rá a fizumból, de jaj, micsodát
2016. okt. 24. 23:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Várom,de tervezni nem tudok. A párommal május óta együtt lakunk,a karácsonyt és a szilvesztert a szüleimnél töltjük Németországban. Tehát a menün kár agyalnom,édesanyám intézi, a lakás díszítését is feleslegesnek látom így,az ajándékoknál meg majd meglátjuk mire futja.

Édesanyám karórát kap,valószínűleg.(Mindig azt hajtogatja,de majd összebeszélünk apukámmal)

Apukám kérdéses..Nem tudom mire vágyik,mert ha van is olyan dolog,hamarabb megveszi,mint közölné,hogy szeretne.

A párom egyelőre szintén nem vágyik semmire,de azért van pár dolog,amiről tudom,hogy jól jönne egy új.

2016. okt. 25. 05:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Várom. Szeretem a karácsonyi időszakot. Persze a nagy rohanást, tömeget nem.

Nálunk nyugodt, békés a Karácsony.

Én már vettem ajándékokat, mert ilyenkor még tényleg van kedvem hozzá. De amikor már decemberben mindenki tülekedik, akkor nem szeretek nagyon üzletekbe menni.

Dekoráció a fán az lesz, ami tavaly is. Viszont a lakásba veszek egy-két új díszt. A régebbiek már kicsit odavannak, szóval kell egy kis újítás.

Pont a héten beszélgettünk a családban, hogy milyen sütik legyenek, ki mit fog sütni :)

2016. okt. 25. 09:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon várom! Tervezgetem a díszítést, a menüt, az ajándékokkal még hadilábon állok.
2016. okt. 25. 09:50
 7/12 anonim válasza:
Karácsonyi szezon?? Vizsgaidőszak :D
2016. okt. 25. 10:57
 8/12 anonim válasza:
Hát én nemtudom, nekem nincs senkim
2016. okt. 25. 12:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a rendes karacsonyi idoszak advent elso vasarnapjan kezdodik.:)Azt is hogy az emberek tobbsege utalja a tomeget a rohanast

En kis varosban lakok.Altalaban a mi varosunkban mindig megvan a karacsonyi hangulat.Jegpalya felallitasa a varos karacsonyfajanak diszitese a vilagotasok stb..A karacsonyi szezont pedig ugy ertem hogy most meg a mindenszentek,hallottaknapja vagy epp aki tartja a halloweent most meg annak van az ideje.20boltbol most meg 3ba ha mar karacsony van,most gyertyak,koszoruk,viragok stb amit lathatunk tobbsegben.2het mulva pedig lecsendesedik ez az unnep es elmulik

Aztan pedig mar kipakolhal tenyleg mindenhol a karacsonyi dolgokat kidiszitik a varost elkezdjuk venni az unnephez szukseges dolgokat

Akik ajandekoznak azok is.Eszre sem vesszuk es adventi koszorut veszunk aztan majd fenyofat.

En imadom ezt az egeszet.Mesek,zenek,kajak es maga a karacsony hangulatat😊

2016. okt. 25. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ajándékokat már megvettem előre és be is csomagoltam őket szép karácsonyi csomagolásba. :D Az ajándékokon kívül más terveznivalóm nem szokott lenni, úgyhogy a következő 2 hónapban már nyugi van, nem kell ezen törnöm a fejem. :D
2016. okt. 25. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!