Milyen értékben "illik" ajándékot venni a szülőknek karácsonyra?
Tudom, korai még a téma, de már egy ideje ezen idegeskedem, ugyanis minden éven hatalmas felhajtást csinálnak a karácsonyból.
Jelenleg 100ezer korul keresek, ami nem sok pénz és alig marad belőle valami. Tavaly kevesebbet kerestem és 5-6 ezerért(fejenként) vásároltam ajándékot a családnak. Anya viszont idén is drágább ajándékra számít, és már most ideges vagyok, hogy megint nem fog neki tetszeni amit veszek. Egyébként minden éven ez van, sose jó amit veszek, pedig volt már mindenféle utalvány pénz ajándék..vagy egy konkrét dolog amit szeretett volna, de amint megkapta már nem volt jó és nem örült neki.
Nem tudom mi az elképzelése mégis mennyi pénzt kéne rá költenem.
Nálunk már évek óta nincs ajándékozás. Mivel mindenkinek mindene megvan, és sosem azt kapja az ember aminek örül így megbeszéltük a következőt.
A férfiak kapnak pezsgőt, a nőt bon-bont. Nincs vita.
Mi már évek óta csináljuk azt,hogy hűtőre kirakunk egy papírt rá a neveket és mindenki felírhatja mit szeretne több dolgot is felsorolhat.
Ha drágább dolog van akkor azt többen össze dobjuk és az mellé még vmi kisebbet kap.
Mondjuk mi úgy szoktuk anyának (én,húgom,apa) közösen vesszük meg amit kért,így senkit nem vág földhöz.
Apának meg (én,húgom,anya)
Nekem anya-apa illetve húgom is külön szokott ajándékot adni, de úgyan így húgomnak én is külön adok illetve anya-apa is.
Nagyon rossz lehet ez neked.
Nálunk anyu mindennek örül,múltkor egy fülbe valót kapott meg szemránckrémet,illetve testápolót-nagyon örült neki,pedig a fülbevaló bizsu volt, a többi termék meg nem a legnagyobb márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!