Ki hogyan látja előre a Karácsonyt, mit fog csinálni? Van, aki már most tervezget? A családoddal/pároddal, vagy egyedül töltöd majd az ünnepeket?
Én a párommal,és a szüleimmel töltöm a karácsonyt, a szüleimnél -Németországban-.
Mivel majd leálláskor indulunk (dec.19) nem készülünk nagyon. Sütünk itthon sütit, azt viszünk,meg ajándékot.
Szia, igen, én már most tervezgetem, sőt egy egész listát összeállítottam eddig arról, hogy milyen teendők várnak rám.
1. Képeslapok
- kinek akarok írni, miért
- milyet akarok venni
- mikor adom fel
2. Hetekre felosztottam a helyiségeket és az udvart, hogy majd kidíszítem őket és kitakarítom alaposan.
3. Átgondolom, mikor, hol leszünk.
4. Összeállítom a heti és a karácsonyi menüt.
5. Megvesszük amiket kell:
- fa
- csomagolópapír
- ajándékok
- miku csomagok
- ételek
- 23án mi már nem szeretnénk boltba menni tavaly épp elég volt
24-én nálunk, mivel kezdő vagyok főzés terén húsleves lesz rántott hallal és krumplipürével, krumplisalátával, bejglivel, zserbóval, tepertős pogácsával. Másnap úgyis eszünk mamánál halászlevet, töltött káposztát, méterest, őzgerincet stb. Harmadnap sógornőm valami különlegeset süt le pl vadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!