Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ez beteges? Hogyan tudnék...

Ez beteges? Hogyan tudnék változtatni? Más is van így?

Figyelt kérdés
Utálom a nyarat. A vakáció egy nagy nulla. Imádom a karácsonyt,mert akkor születtem és egész évben csak azt várom,hogy karácsony legyen. A Youtube-on lejátszási listát készítettem a kedvenc karácsonyi zenéimből és azt hallgatom. A szüleim folyton szidnak,hogy ne hallgassam ,mert nincs karácsony. Imádom a hangulatot,a zenéket,hogy együtt van a család,hogy tél van... Imádok mindent ami karácsony. Unom,hogy állandóan szidnak a szüleim,de ez vagyok én. Egy karácsony-mániás.

2016. aug. 14. 13:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
74%
A szüleidnek igaza van, ha nem fülhallagót nahhlagot! Elég idegesítő tud lenni hogy non-stop azok mennek hangosan! Már annyi elég hogy hallja más! Hallgasd fülhallgatón. De ha alapból azon hallgatod akkor nem tudom mi a baja van a szüleidnek! Ne vedd figyelembe ezeket. Mármint h ne hallgasd ezt! Azt hallgatsz amit akarsz, csak figyelj másokra és nem hangfalon bömböltesd, mert az idegesítő
2016. aug. 30. 10:59
 12/15 anonim válasza:
Erre a kérdésre válaszoltam, de az "Egy véletlen kérdés" gomb már 3x-ra adja be ezt a kérdést :"D Kérdező pls :D
2016. aug. 31. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem az.. en az őszt utalom
2016. szept. 2. 04:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Már adventi időszak van!!! :)
2016. nov. 28. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs a karácsony- mániával és az "előrehozott" karácsonyi készülődéssel. Én is szeretem a karácsonyt, volt, hogy már május közepén elkapott a karácsonyi hangulat, persze, hozzáteszem, hogy mindössze néhány napra. Az anyukám is szereti a karácsonyt, ő a múlt héten azt mondta (augusztus végén), hogy mindjárt itt a karácsony, de gyorsan telik az idő! :)
2019. szept. 1. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!