Ez beteges? Hogyan tudnék változtatni? Más is van így?
Az a baj, hogy mást nem tudsz élvezni.
Én is imádom a karácsonyi időszakot, a hangulatát, de azért nem kesergek egész évben, hogy miért nincs már karácsony.
Üdv a klubban, Noémi:D
Pár éve azt hittem, hogy pszichiátriai eset vagyok ezzel a karácsony-mániámmal, de úgy látom egyre többen vagyunk.
Én például karácsony után a fát is csak február környékén bontom el, nyáron már a következő karácsonyt várom, én is állandóan karácsonyi zenéket hallgatok, és filmeket nézek, mikor kint még 50 fok van. Engem is mindig betegnek néztek, de őszintén,kit érdekel, ha engem ez tesz boldoggá? Más a tévé előtt játszik, az teszi boldoggá, engem meg ez. Ez van.
Egyébként abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy tök jó dolog másban is megtalálni ezt az örömteli és izgalmas várakozást. Én például azzal szórakoztatom magam, hogy halloweenre és hálaadásra is ugyanígy készülök. És nem túlzok, az elmúlt években csodásan telt az augusztus vége és a karácsony közötti időszak. Minél több mindenben találom meg a lehetőséget és az örömet, annál boldogabb életem lesz.
Tudom, hogy a hálaadás és a halloween nálunk megvetendő és gáz ünnepek, de ha jól megvizsgálod és túladsz a kritikákon rájössz, hogy annyira mégsem:
Halloweent a mi őseink is ünnepelték egyébként, csak akkor még más okból és máshogy hívták.
Hálaadást meg miért ne tarthatnál te is? Hálát mi is adhatunk a Magyarországon betakarított terményért...
Szóval, szerintem ne szégyelld, lépj be facebookos karácsonyi szektákba és élvezd egész évben a karácsonyt, a halloweent és egyéb izgalmas ünnepeket :)
2 lehetoseged van.
1: Pisztollyal fejbe = gyors halal
2: kotel + fa (en ezt a modszert ajanlom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!