Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogyan telt az idei karácsonyo...

Hogyan telt az idei karácsonyod? 🎄🎁😀

Figyelt kérdés

Miket kertetek karácsonyra es miket kaptatok?

Meglatogattatok a rokonokat?

Összeségében hogy telt az ünnep?

2015. dec. 28. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

22-en delutan feldiszitettem a fat, 23-an dolgoztam, nagybevasaroltam, 23-an este elkeszitettem a sutik felet ( rafaello es tiramisu), 24-en napkozben kitakaritottam a lakast, foztem, elkeszultem, es mentunk anyosomekhoz karacsonyozni. vacsoraztunk, majd jottunk haza, es itthon kettesben ( illetve a kiskutyankkal kiegeszulve), iszogatva beszelgetve karacsonyoztunk a ferjemmel. 25-en eves ivas, nasizas, filmezes, 26 - ugyanez. :)

ajandekok: mi is ajandekoztunk, es minket is ajandekoztak. egymasnak is adtunk 1-1 aprosagot. en parfumot kaptam, o pulovert. a csaladtol penzt, es szepsegapolasi csomagokat kaptunk. :) osszessegeben jol telt, egyikunk sem kert semmit, sot ugy hittuk, nem is kapunk / adunk ajandekokat, aztan vegulis nem igy alakult. pozitiv csalodas volt. :)

2015. dec. 28. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Hála az égnek végre vége. Kár hogy nem csak 4 évente van megünnepelve.

20/F

2015. dec. 31. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!