Hogyan telt az idei karácsonyod? 🎄🎁😀
Miket kertetek karácsonyra es miket kaptatok?
Meglatogattatok a rokonokat?
Összeségében hogy telt az ünnep?
nem kértem semmit. minden évben pénzt kapok csak. abból vettem egy iphone 6-ot. szóval ezt kaptam :D
meglátogattuk a rokonokat :)
egészen jól telt. kb mint minden évben.
cipőt, könyveket, parfümöt, nem kértem, hanem meglepik voltak
voltunk rokonoknál, de egy városban lakunk, úgyhogy nagy utazás nem volt
jól teltek, nyugiban, pihenéssel
Megdugtam a karácsonyi bulin apám barátnőjét.
Életem legjobb baszása volt.
Pocsékul.
Idehaza balhé volt életem első ilyen karácsonya ami balhésan és nulla hangulattal telt.
Ezenkívül én nem kértem semmit mert már dolgozok és ami kell megtudom venni magamnak. A szüleim igaz megleptek engem egy parfümmel és egy nagyon jó bőrkabáttal aminek piszkosul örülök. De ezen kívül pocsék volt mert a hangulat nem volt jó. Én adtam mindenkinek ajándékot aminek volt sikerük mert november óta sokat dolgoztam egyes ajándékokkal.
Rokonokat mi nem látogatunk mert minek, ők is csak panaszkodni tudnak meg hozzánk jönni kienni a vagyonunkból mert sajnos 2 kivételével az összes rokonunk csóró és lusta de inkább lusta mert hiába laknak jó helyen nem hajlandóak elmenni dolgozni.
Összességében pocsék 1-2 dolog kivételével. Én tegnap voltam az egyik munkatársnőmnél aki a legjobb barátom már független attól hogy 2 gyermek édesanyja és már 40 éves de ő vele jó mert tényleg jól kijövünk.
néhány tusfürdő-dezodor ajándékcsomaggal lettem gazdagabb.(amiket az allergiám miatt nem is használhatok) ezenkívül pénzt kaptam :).
összességében jól telt. a nagyszüleim látogattak meg és a párom.
Vettem magamnak egy raspberry pi-t. Diákhitelből. Meg is kaptam hogy minek veszek ilyen drága dolgokat.
Ééés ennyi. Még karácsonyfa sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!