Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek hogy telik a karácsony?...

Nektek hogy telik a karácsony? Szeretitek ezt az ünnepet?

Figyelt kérdés

2015. dec. 25. 18:56
1 2
 11/15 ancsa09 válasza:
Képmutatásnak tartom az egészet.Én nem csak karácsonykor szeretem a családom,hanem mindíg...
2015. dec. 25. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem túl jól. Néha éreztem egy kis nyugodt békességet, de a lányom viselkedése kiborított... Tegnap este örült az ajándékoknak, ma délelőtt már közölte anyóssal, hogy több mindent is kaphatott volna karácsonyra. Tegnap délelőtt kitalálta, hogy mit kér karácsonyra, majd mikor közöltem, hogy nem fog összejönni, leverte a hisztit. Az előbb pedig elkezdte, hogy ugye hoz neki a Jézuska ugrókötelet, meg még miket kérjen... :'(

A családommal nem vagyok túl jóban, egyetlen normális tesóm meg még egy sms-t se küldött...

2015. dec. 25. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Dolgoztam 24-én és most is megyek éjjel, szóval totál ugyanúgy mint minden más hétköznap.
2015. dec. 26. 01:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Rosszul, nekem ez az állapot ami itthon van ilyenkor nagyon nyomasztó, feszült vagyok karácsonykor és kényelmetlenül érzem magam. Már évek óta nagyon nem szeretem a karácsonyt
2015. dec. 26. 10:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Én bár zsidó vagyok és nem ünneplem a karácsonyt ,de viszont a körömbe szinte mindenki.

Hát úgy ,hogy kedves ismerőseimet felköszöntöm.

Utána 24.-én családi összejövetel.

Imádkozás,étkezés,zene hallgatás.

Utána ajándékozás és film nézés.

Kb. ennyi. :)

2015. dec. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!