Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek hogy telik a karácsony?...

Nektek hogy telik a karácsony? Szeretitek ezt az ünnepet?

Figyelt kérdés

2015. dec. 25. 18:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Így: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Röviden: nem, nem szeretem. Van, akinek szép ünnep, nálunk fölösleges stresszforrás.

2015. dec. 25. 18:59
 2/15 anonim válasza:
74%
Egyedül, mert nem tartom a kapcsolatot a családommal. Tegnap átjött egyik barátom, de ma, és holnap egyedül leszek. Nem a kedvenc ünnepem.
2015. dec. 25. 18:59
 3/15 anonim válasza:
74%
A családommal ünnepeltem, de magányos vagyok. Szeretnék lassan saját családot, de erre semmi esélyem. Egyelôre nagyon nem szeretem ezt az ünnepet.
2015. dec. 25. 19:02
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem lett volna rossz, csak nagyon rossz látni, hogy anyám majdnem szétszakad és a hülye testvéremtől egy köszönömöt sem kap, maximum annyit, hogy hát ebben ez meg ez a hiba. Pedig annyi mindent sütött-főzött.

Sajnálom szegényt, remélem ma hamar elalszik, mert akkor ki tudnék takarítani a konyhában, hogy ennyivel is segítsek-otthon élő tesóm semmit nem segít neki sajnos.

És Neked?

2015. dec. 25. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Nekem teljesen jól telik együtt a család és reggelire sütit ettem, szerinted lehetne ennél jobb? :D Tele kajával a hűtő... stb és most is sütit nasizom, királyság. 22/f :D
2015. dec. 25. 19:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Most nagyon jó, mert tudok sokat pihenni :) tavaly sajnos végig kellett tanulnom az egészet, nagyon kemény évem volt suliban, így is éppenhogy tudtam mindent teljesiteni. Most azért könnyebb, ezért ki tudtam venni a részem mindenből. Imádok sütni, főzni, így ez a része effektíve rám maradt, aminek szintén nagyon örültem :) sokat bundizok, filmeket nézek, tesómmal beszélgetek. Szeretem ezt az ünnepet.
2015. dec. 25. 19:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja igen, és a non-stop süti evést semmi sem tudja überelni :D
2015. dec. 25. 19:13
 8/15 A kérdező kommentje:

Én tegnap voltam mindenhol, barátomnál, gyülekezeti "családommal", barátokkal... csak otthon nem...

Ma vagyok itthon, de unalmas.... De holnap megint csak barátokkal leszek...

Az én karácsonyom, nem a családról szól ,mert én sem vagyok jóban a családommal... Viszont sok barátom és ismerősöm van, aki hasonló véleménnyel van a karácsonyról, és ők sem szeretik, és igyekeztem úgy szervezni ezt a karácsonyt, hogy azokkal töltsem , akik valóban szeretnek és akik megérdemlik a karácsonyt, így nekik is jobb és nekem is... Persze arra én is vágyom, hogy bárcsak lenne egy normális családom... De még fiatal vagyok, bízom benne, hogy majd lesz egy saját családom, ahol szeretet lesz és nem utálat!

Azért csak próbáljátok meg túl élni a karácsonyt, még ha nem is olyan, amilyennek ti elképzelnétek!

Azért én ismerek olyat , akinek sokkal rosszabb, mint nekem, és sok másnak... Az egyik ismerősömnek annyi pénze sincs, hogy ajándékot vegyen a gyerekeknek....

és olyan barátom is akad, akinek az apja alkoholista, és kész kész van náluk... De mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb!

De azért remélem olyan is akad, aki szereti a karácsonyt!

2015. dec. 25. 19:14
 9/15 anonim válasza:

Én már november elejétől rákészülök: ajándék ötleteket keresek (valami gasztro ajándék), recept keresés, különleges csomagolás, ünnepi sütik/ebéd stb.

December 23-án rájövök, hogy egy idióta voltam, amiért valami csodát vártam. Mindenki ordibál egymással, panaszkodik és acsarkodik.

24-én reggel arra keltem, hogy a szüleim egymással licitálnak, hogy ÉN mennyire vagyok szörnyű. Délután mosolyogva adták át az ajándékot és belemélyedtek a telefonba/számítógépbe, hogy ennyi nekik elég volt.

Ma nagyszülőket látogattunk: a nagyapám nem tartózkodik egy szobában a mostohámmal és anyámmal, mert rühelli őket (így mikor valaki bement a szobába, a másik kiment). Végighallgattam (megint), hogy miért nem orvosira/villamosmérnökire mentem, ezért a híd alatt fogom végezni hajléktalanként és egyedül fogok megdögölni.

Mindenki mosolygott ajándékozásnál.

Az egész undorítóan álszent volt.

2015. dec. 25. 19:22
 10/15 anonim válasza:
Nem szeretem. Szinte egyedül vagyok itthon. Ajándékozás nincs, rokonlatogatas nincs. Grill csirkét csináltam krumplival, csinaltam ehhez egy kis mézes krémest. Még holnap és vége ennek.
2015. dec. 25. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!