Ti szeretitek a karácsonyt?
Én csak azt utálom, hogy a család ünnepkeént van beállítva, egyébként szarunk egymás fejére, de ilyenkor jön a "jajj, de rég nem láttalak, hogy vagy?", " oh, hogy megnőttek a gyerekek" és társai, ezt én pedig nem bírom elviselni. Vagy hagyjuk egymást békén karácsonykor is, vagy jöjjünk össze hétköznapokon is, mondjuk bele is őrülnék ebbe a jövés-menésbe.
Őszintén hiányzik a gyermeki lelkem, ha érted, mire gondolok. Mikor egy apróság csodálatossá tudja varázsolni a rossz dolokat, vagy csak el tudod felejteni a rosszat.
Én egyenesen gyűlölöm... megy az álszenteskedés, amíg ki nem borul a bili valakinél és elkezdődik a megszokott karácsonyi bunyó... repkednek a tányérok, ajtót-ablak csere, stb... a kutyámat és a cicámat ki is viszem a lakásból karácsonykor, mert nem szeretném, hogy bajuk essen.
Múltkor még én is olyat kaptam, amiért megsóztam az ételt (mer amit a mama főzőtt akkor már csak ízetlen vacak lehet), hogy beborultam a karácsonyfába, aztán apu sík részegen ezért bosszúból megfogta a fát és egy az egybe kivágta az ajtón az udvarra, anyu teljesen idegbeteg lett a rendetlenség miatt, a mama meg elkezdte verni magát meg a díszeket elkezdte széttördelni...
A tesóm rendesen viccként éli ezt meg, már mondja, hogy várja a karácsonyi bunyót, de én ezt nagyon nem így élem meg... inkább elbújnék erre a pár napra legszívesebben.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!