Van még rajtam kívül olyan ki utálja a bejglit? Még azt a savanyú szagát is? Mit szeretnek mások a bejglin?
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 16:59
1/7 anonim válasza:
Én szeretem.
Ti rosszul csinálhattok valamit, mert egyáltalán nem savanyú. Én sem szeretném, ha savanyú lenne.
2/7 anonim válasza:
Nem az, hogy utálom, de nem igazán szeretem.
S nálunk senki a családban, úgyhogy nem is szoktunk csinálni.
3/7 anonim válasza:
Nem szeretem. Ennek ellenére nem keresem az okát, hogy más miért szereti, egyszerűen ostobaság ízlésen vitatkozni. Biztosan van olyan dolog, amit te szeretsz, más meg nem, na ez is pont olyan.
Aki akar, egyen bejglit, én nem teszem és kész, nem árt nekem. :D
4/7 anonim válasza:
Én sem igazán szeretem, de már azt hittem, velem van a baj. Számomra a tipikus karácsonyi csemege a szaloncukor, meg a mézeskalács. :)
5/7 anonim válasza:
Ha a tiéd savanyú akkor valamit nagyon elrontottál. Az enyém nem az.
6/7 anonim válasza:
én sem ettem még savanyút, de akkor se jön be, hiába van jól megcsinálva. nem is tudom, miért, mert szeretem a diós dolgokat is, mákosakat is, valahogy a bejgli nekem túl tömör.
7/7 anonim válasza:
Utolsó kóstold meg a marcipánosat vagy a csokismeggyeset, azt nem olyan tömör ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!