Én vagyok itt az egyetlen gyerek, aki nem kap Iphone-t, XBOX One-t meg PS4-et Karácsonyra?
"Nem csak te érsz el sikereket az életben. Vannak bőven olyanok, akik nálad jobb eredményeket érnek el, mégsem kapnak ilyen dolgokat ajándékba."
Persze, hogy vannak, mint ahogy olyanok is akik semmit nem érnek el, mégis megkapnak sokkal több mindent. Ettől függetlenül nem fogom rosszul érezni magam amiatt, hogy szüleim megadnak mindent amit tudnak. Biztos vagyok benne, hogy a sztárügyvédek gyerekei vagy a befektetési bankárok gyerekei sem azzal töltik az idejüket, hogy szégyenkezzenek azon, hogy ők megkapnak dolgokat amiket más nem...
"Nem azért kell tanulni, hogy ajándékot kapj, hanem hogy elérd általa a céljaidat. " Most vlszeg nagy meglepetés lesz amit írok: az iskolapadból kikerülve is kapsz "ajándékot" a teljesítményedért, úgy hívják, hogy fizetés.
"Szerintem az igen is elkényeztetés, ha a gyerek kettessel döcögi át az általánost, meg a középiskolát, mégis kapja a százezres ajándékokat.
"
Most akkor magunknak tanulunk vagy, hogy ajándékokat kapjunk? Döntsd már el pls!
Mellesleg a hozzád hasonlókban én azt nem értem, hogy mégis honnan veszed a bátorságot, hogy másnak az ajándékozási/pénzköltési szokásait kritizáld? Semmi közöd hozzá, hogy más emberek mire költik a pénzüket. Egész egyszerűen irigy vagy..
Mivel utálom a konzolt, így ha kapnék is egy Xone/PS4-et, eladnám hardveraprón és vennék egy GTX 970-et a gépembe. iPhone maradhat, de azt úgy sem kapok.
Nálunk sem így megy, nem igazán lenne pénz (meg szükség se igazából) ilyen drága ajándékokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!