Én vagyok itt az egyetlen gyerek, aki nem kap Iphone-t, XBOX One-t meg PS4-et Karácsonyra?
Ja, mert ahogy te kamuztál az ajándékokról, más nem teszi épp úgy, mi? :D
Nagyon sokan nem kapnak annyit se, mint te. Na bumm. Az élet meg már csak ilyen igazságtalan.
Nem te vagy az egyetlen!
Mi négyen vagyunk testvérek, (4 kamasz) pénzben elég sok mindent kapunk, de olyasmiket, amit Te felsoroltál, egyikünk nem kap. Sőt, laptopot sem kapunk, gépet sem, a családnak van laptopja, azokat használjuk.
Mi ruhákat szoktunk kapni, könyveket, öcsém most mikroszkópot kért, húgom babzsákfotelt, másik öcsém menő HH bakancsot. Egyébként én is diákmunkázok minden szünetben, amióta lehet.
Én ipadet kaptam, teljesen átlagos magyar család vagyunk, édesanyám minimálbérért dolgozik, édesapám olyan 170k körül keres a MÁVnál. Kaptam már xboxot is karácsonyra, telefont, laptopot, de olyan is volt, hogy csak egy xboxos játékot kaptam.
Nekem viszont a hozzád hasonlóakból van elegem kérdező! Miből gondolod, hogy azok akik egy 70-80 ezer forintos konzolt vagy telefont kapnak elvannak kényeztetve? Megszoktad kérdezni tőlük, hogy ezt kapják a nagy semmiért vagy egyébként tenniük is kell érte valamit? Már, ha csak a saját példámból indulok ki a laptopot azért kaptam meg mert sikerült elsőre a nyelvvizsgám, a telefont szintúgy(ott már felsőfokon értelemszerűen). Én is megkaptam régebben, hogy elkényeztetnek stb. Csak hát kívülről nem látszik, hogy mennyit kell tanulnom, készülnöm vizsgákra, hogy ne csalódjanak bennem a szüleim. Így értelemszerűen a jó teljesítménynek meg van a jutalma.
Nekünk sincs pénzünk, nem szoktunk nagy ajándékot kapni.
Én általában kérek valami könyvet. Antikváriumban olcsó és amúgy is imádom a régi könyveket, szóval megvagyok én így :D
Nálunk is van, hogy a tanár megkérdezi mindenkitől és én akkor elmondom az igazat. Nem hiszem, hogy kevesebb lennék azért, mert nem kaptam óriási dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!