Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Én vagyok itt az egyetlen...

Én vagyok itt az egyetlen gyerek, aki nem kap Iphone-t, XBOX One-t meg PS4-et Karácsonyra?

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van a sok elkényeztetett korombeliből. A téli szünet után mindenki a tíz- százezres ajándékaival dicsekszik. Tanítási órákon is mindenkitől sorban megkérdezik, hogy mit kapott... Aztán mindig égek, hogy alig kaptam valamit. Volt, hogy hazudnom is kellett, mert tényleg mérföldnyi volt a különbség az árak között. Ha komolyabb dolgokat akarok, mint például egy izmos PC-t, vagy konzolt, akkor diákmelóznom kell majd. (következő utáni nyári szünetben, apummal, segédmunkásként) Egyszerűen nincs annyi pénze a családnak.. Más is van ezzel így?

2015. dec. 19. 20:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaphatok.Mert nem is érdekelnek ezek a dolgok.De ha érdekelne is akkor se mert a szüleim nem szeretnék ha egész nap kockulnék.Nem vagyunk szegények,dúsgazdagok se de ezek nem olcsó dolgok.
2015. dec. 19. 21:04
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha megtanulsz nem másokkal foglalkozni és azt nézni, hogy neked mid van, mitől vagy boldog és nem, hogy a sok elkényeztetett kölyök mit kap akkor leszel igazán boldog ember. Ha másokkal foglalkozol állandóan, annak nem lesz jó vége.
2015. dec. 19. 21:04
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
mitol lenne valaki elkenyeztetett mert kap egy XBOXot? Ha a csaladnak az nem anyagi megterheles, akkor marhara nem elkenyeztetes.
2015. dec. 19. 21:40
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem ertem, miert kerdezgetik ezt az iskolaban, ha a tanarok kerdik, akkor tenyleg csak erdeklodesrol van szo, ha baratok kerdik, szinten. de ha az osztalytarsaid kerdezgetik, akikkel amugy nem beszelsz olyan gyakran, akkor csak azert kerdezik , hogy felvaghassanak a sajat ajandekaikkal.
2015. dec. 19. 21:47
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
örülj annak amit kapsz másnak még annyi se jut :D
2015. dec. 19. 21:53
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert ahogy te kamuztál az ajándékokról, más nem teszi épp úgy, mi? :D

Nagyon sokan nem kapnak annyit se, mint te. Na bumm. Az élet meg már csak ilyen igazságtalan.

2015. dec. 19. 23:34
 7/22 anonim ***** válasza:
38%
Nem.Nagyon sok mindenkinek az a karacsony hogy egy levest vagy hust lat az asztalon.Amugy en is kertem Iphone 5s-t de nekem is megmondtak hogy 200.000 ft egy telefonert biztos nem.Szinte 2es fel havi munka egy embernek.Pedig tenyleg rossz a telom es nagyon vagytam egy ilyen telefonra.De elfogadtam es megertem.Szoval nyugi sok mindenkinel igy van.Ne foglalkozz ilyenekkel:)
2015. dec. 20. 07:05
 8/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem te vagy az egyetlen!

Mi négyen vagyunk testvérek, (4 kamasz) pénzben elég sok mindent kapunk, de olyasmiket, amit Te felsoroltál, egyikünk nem kap. Sőt, laptopot sem kapunk, gépet sem, a családnak van laptopja, azokat használjuk.

Mi ruhákat szoktunk kapni, könyveket, öcsém most mikroszkópot kért, húgom babzsákfotelt, másik öcsém menő HH bakancsot. Egyébként én is diákmunkázok minden szünetben, amióta lehet.

2015. dec. 20. 09:33
 9/22 anonim válasza:
29%

Én ipadet kaptam, teljesen átlagos magyar család vagyunk, édesanyám minimálbérért dolgozik, édesapám olyan 170k körül keres a MÁVnál. Kaptam már xboxot is karácsonyra, telefont, laptopot, de olyan is volt, hogy csak egy xboxos játékot kaptam.

Nekem viszont a hozzád hasonlóakból van elegem kérdező! Miből gondolod, hogy azok akik egy 70-80 ezer forintos konzolt vagy telefont kapnak elvannak kényeztetve? Megszoktad kérdezni tőlük, hogy ezt kapják a nagy semmiért vagy egyébként tenniük is kell érte valamit? Már, ha csak a saját példámból indulok ki a laptopot azért kaptam meg mert sikerült elsőre a nyelvvizsgám, a telefont szintúgy(ott már felsőfokon értelemszerűen). Én is megkaptam régebben, hogy elkényeztetnek stb. Csak hát kívülről nem látszik, hogy mennyit kell tanulnom, készülnöm vizsgákra, hogy ne csalódjanak bennem a szüleim. Így értelemszerűen a jó teljesítménynek meg van a jutalma.

2015. dec. 20. 11:49
 10/22 anonim válasza:
100%

Nekünk sincs pénzünk, nem szoktunk nagy ajándékot kapni.

Én általában kérek valami könyvet. Antikváriumban olcsó és amúgy is imádom a régi könyveket, szóval megvagyok én így :D

Nálunk is van, hogy a tanár megkérdezi mindenkitől és én akkor elmondom az igazat. Nem hiszem, hogy kevesebb lennék azért, mert nem kaptam óriási dolgokat.

2015. dec. 20. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!