Vannak rajtam kívül olyanok, akik a hátuk közepére se kívánják a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Én a karácsonyt nagyon utálom, olyan nyomasztó érzés nekem ez hogy napokon keresztül itthon a családdal és a dögunalom van csak semmi más. Mindenki döglik az ágyban a tv előtt, erről szól az egész. Csak a 24.-e este az ami nem erről szól, akkor jönnek rokonok és akkor van ajándékozás.
A szilvesztert sokkal jobban szeretem a karácsonynál, az elég jó főleg amikor eljön az éjfél és az újév.
2015. dec. 19. 07:46
1/3 anonim válasza:
azért gondolod így, mert még sosem éltél meg szép karácsonyt.
2/3 anonim válasza:
24-én legyél a családdal, a többi napon meg a barátokkal.
3/3 anonim válasza:
Kb. én is ugyanígy érzek, a hideg ráz az egésztől. Eröltetett az egész. És igaza van az első hozzászólónak, én nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára szép karácsonyom. Mindig hiszti volt, meg veszekedés. Mára pedig már csak felesleges kétségbeesett kapálózás a fásult, unott család összefogására. A hideg ráz a karácsonyfadíszítés gondolatától, mert tudom, hogy anyám azt várja, hogy vidáman kacarászva, boldogsággal átitatva ugrálja körül mindenki. Aztán a közös "vacsora", ami persze nem kötelező, de ha elmondanánk, hogy felesleges, megsértődne. Így 3-an a ház 3 különböző pontján csendesen megkajálunk. Utálom az egészet, mocsok képmutatás minden. Elegem van az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!