Várjátok már a karácsonyt? Elkezdtetek készülődni?
1 hónap és karácsony... rohan az idő! :)
Mikor kezdtek díszíteni? Ajándékvásárláson már gondolkoztatok?
díszíteni még nem, ajándékot már megvenném előre mielőtt minden "karácsonyi akciós" lesz és a duplájára viszik fel az árat. Ha meglesz a pénzem megyek is megvenni.
És te kérdező?
Ajándékokat megrendeltem interneten.
Vásárolni így nem kell mennem.
Csomagolópapírt is vettem, mert nagyon megtetszett.
Natúr alapon az egyiknél piros csillagok, a másiknál piros csíkok vannak.
Most nagyon megtetszett ez a stílus:
Adventi koszorúból valami hideg színűt(lila vagy kék) szeretnék idén, mert olyan még sosem volt.
De lehet, hogy ebből is inkább a natúr változatot valósítom meg valahogy:
Várom a karácsonyt, csak vizsgára kell tanulnom, úgyhogy annyira nem szeretném, hogy gyorsan menjen az idő.
Igen, már kezdek gondolkodni az ajándékokon. Minden évben az utolsó hétre/napra szoktam ezt hagyni, de most nem bánom ha már egy hónappal előtte megjön a karácsonyi hangulat. Ráadásul akkor nem a nagy tömegben kell majd vásárolnom.
Eddig még csak csomagolópapírt vettem, meg ablakra ragasztható díszt.
És válogattam egy csomó karácsonyi zenét meg filmet, hogy egész decemberben legyen mit hallgatni, nézni. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Én a hétvégén már elkezdek díszíteni, hisz Advent 1. vasárnapja lesz. -Koszorú, ajtódísz..
20.-áig minden díszem kint szokott lenni, kivéve a karácsonyfa.
Ajándékokat hamarosan elkezdek már nézni, bár ötletem nincs igazán, a pénztárcám meg véges..
#2.válaszoló : Nekünk tavaly nagyon hasonló koszorúnk volt, mint amit másodiknak linkeltél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!