Komolyan ki az a hülye aki -most nem a szegényekről beszélek- káposztát eszik karácsonyra? De most komolyan. Az nem egy menza koszt? Ti mit esztek karácsonykor vacsorára?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 20:25
21/23 anonim válasza:
egyébként meg a disznó NAGY mennyiségben nem egészséges, hetente-havonta egy kis disznóhústól semmi bajod nem lesz, készítettem már töltött káposztát, egy gombóchoz nem kell 5-10 dkg hús sem, mert a rizs is ad hozzá.
22/23 anonim válasza:
Mi karácsonyeste minden évben rántott halat eszünk krumplival, és tartárral, de a következő napokban (amíg nem nyitnak ki a boltok) gyakorlatilag székelykáposztán élünk. Ami lehet, hogy neked gusztustalan, de mi szeretjük:)
23/23 anonim válasza:
jaj, olyan vagy, mint apukám:)) idén apukám megtudta, hogy 24-én puliszkát fogunk enni (ami régen sztereotipikusan a szegények étele volt) és többek között párolt káposztát is.
Teljesen kiakadt, hogy hát szép ünnepi ebéd...:)) őszintén, én kisbabát várok és ezeket kívánom és így is váltjuk egymást a férjemmel a nagy pocimmal a gáztűzhely mellett.:) Nemhogy még valami "komolyat" főznénk.:))
Ha ez számít, nem vagyunk szegények (felső középosztály), és ezt nem is kell kimutatnunk mindenáron. pl. szoktunk kifőzdében enni vagy akciós bejglit is vásárolni:)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!