Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Komolyan ki az a hülye aki...

Komolyan ki az a hülye aki -most nem a szegényekről beszélek- káposztát eszik karácsonyra? De most komolyan. Az nem egy menza koszt? Ti mit esztek karácsonykor vacsorára?

Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 20:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
töltött pulyka, kacsamell, hal, csirke majonézes krumpli, rengeteg saláta, hidegtálak. disznó nincs mert az nem kóser. ennyi :)
2015. dec. 16. 21:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A töltött káposzta hagyományos karácsonyi étel. Nálunk is mindig van a karácsonyi időszakban. Nem pont az ünnepi asztalon, mert nem mindenki szereti a családban, de sosem marad el.
2015. dec. 16. 21:26
 13/23 anonim válasza:
100%
szánalmas vagy
2015. dec. 17. 09:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Te ettél már igaz TÖLTÖTT KÁPOSZTÁT, így csupa nagybetűvel? Mert ha nem, akkor meg van bocsájtva, hogy ilyen rossz az ízlésed? Mert ugye töltött pulykát enni milyen úri szokás...
2015. dec. 17. 10:03
 15/23 anonim ***** válasza:

Nálunk sincsenek hagyományos karácsonyi ételek már szenteste.

Nem azért, mert nem szeretjük, hanem azért, mert anyáék elváltak, szétköltöztek, ezért új karácsonyi menü lett mind a kettejüknél.

Anyukám gyümölcsös pulykát fog csinálni, apukám meg

[link]

ezt szeretné elkészíteni. :D

(nem fog menni neki sztem)

2015. dec. 17. 10:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kóser? Értem, te kóser vagy, mások nem kóserek, ennyi. Nem vagyunk "szegények", de a kedvenc kajánk a nagyanyám töltött káposztája. Ha te kaviárt akarsz zabálni karácsonykor, akkor edd azt, aki töltött káposztát, az pedig egye azt, nem HÜLYE. Ha én bolognai spagettit akarok enni karácsonykor, akkor sem vagyok hülye, mert senkinek semmi köze hozzá.

Menzakoszt? Még sose láttam a menzán töltött káposztát, rántott csirkemellet, krumplisalátát annál inkább, szóval miről beszélünk?

2015. dec. 17. 15:08
 17/23 A kérdező kommentje:

14 es képzeld el ETTEM. és már szagától is rosszúl vagyok. ahogy a családban kb mindenki. nagyon büdös a káposzta. elnézést kérek hogy rossz az ízlésem. én inkább a komolyabb "úri" ízeket szeretem :)

15. apudnak sok sikert :D azért nem szabad lebecsülni aput sem. én férfi létemre szép finom omlós mézeskalácsot sütök :)

2015. dec. 17. 18:32
 18/23 A kérdező kommentje:
16 os! amikor suliba jártam kb hetente volt székely káposzta ami majdnem ugyan olyan. töltött is volt, de igaz nem gyakran. viszont amikor az osztály megtudta mi a fogás, akkor kb a fele ment haza ebéd nélkül mert mindenki utálta. a másik fele leerőltette de nem szerette. én mondjuk soha nem voltam befizetve menzára. engem otthon várt a normális kóser kaja. amúgy a disznó nem éppen egészséges étel. csak úgy hozzáteszem.
2015. dec. 17. 18:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

értem én kérdező, de attól nem kell lehülyézni azokat, akik szeretik és ezt eszik karácsonykor

sajnálom, hogy csak a menzán ettél, én is csak nagyanyám receptje alapján eszem meg, jó sok káposztával. nincs káposzta szaga, mert már előtte két nappal beáztatja, lesózza a leveleket, gondolom, ezt a menzán nem csinálják

2015. dec. 17. 18:54
 20/23 anonim ***** válasza:
82%
Akinek számít, hogy kóser vagy nem kóser, az nem ünnepli a karácsonyt, tehát karácsonyi vacsorát sem fogyaszt. Más ünnep van, ahol más ételek a hagyományosak, de mi többiek, nem kötünk bele, hogy mekkora hülye az, aki azokat a hagyományos ételeket fogyasztja.
2015. dec. 17. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!