Komolyan ki az a hülye aki -most nem a szegényekről beszélek- káposztát eszik karácsonyra? De most komolyan. Az nem egy menza koszt? Ti mit esztek karácsonykor vacsorára?
Nálunk sincsenek hagyományos karácsonyi ételek már szenteste.
Nem azért, mert nem szeretjük, hanem azért, mert anyáék elváltak, szétköltöztek, ezért új karácsonyi menü lett mind a kettejüknél.
Anyukám gyümölcsös pulykát fog csinálni, apukám meg
ezt szeretné elkészíteni. :D
(nem fog menni neki sztem)
Kóser? Értem, te kóser vagy, mások nem kóserek, ennyi. Nem vagyunk "szegények", de a kedvenc kajánk a nagyanyám töltött káposztája. Ha te kaviárt akarsz zabálni karácsonykor, akkor edd azt, aki töltött káposztát, az pedig egye azt, nem HÜLYE. Ha én bolognai spagettit akarok enni karácsonykor, akkor sem vagyok hülye, mert senkinek semmi köze hozzá.
Menzakoszt? Még sose láttam a menzán töltött káposztát, rántott csirkemellet, krumplisalátát annál inkább, szóval miről beszélünk?
14 es képzeld el ETTEM. és már szagától is rosszúl vagyok. ahogy a családban kb mindenki. nagyon büdös a káposzta. elnézést kérek hogy rossz az ízlésem. én inkább a komolyabb "úri" ízeket szeretem :)
15. apudnak sok sikert :D azért nem szabad lebecsülni aput sem. én férfi létemre szép finom omlós mézeskalácsot sütök :)
értem én kérdező, de attól nem kell lehülyézni azokat, akik szeretik és ezt eszik karácsonykor
sajnálom, hogy csak a menzán ettél, én is csak nagyanyám receptje alapján eszem meg, jó sok káposztával. nincs káposzta szaga, mert már előtte két nappal beáztatja, lesózza a leveleket, gondolom, ezt a menzán nem csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!