Mit vegyek karácsonyra apukámnak, legjobb barátnőmnek, és anyukámnak karácsonyra?
Nem tudom egyszerűen, hogy mit adjak nekik karácsonyra. Apukám(50éves) és nincs különösebb hobbija, ezért bajban vagyok. Anyukámnak sincs hobbija. A legjobb barátnőm pedig már olyan mint a testvérem 10éve barátnők vagyunk, neki a mi fényképeinkből szeretnék valami ajándékot készíteni.
Várom a válaszokat, előre is köszi. :)
mi a húgommal már mindennel próbálkoztunk karácsonyra, de apa semminek sem örült úgy, mint amikor tavaly egy nagy karácsonyi csomagolású sört kapott :D szóval bevetettük idén is.
anyának ajándékutalvány egy cipőboltba, szerintem ezt nem lehet elrontani, örül neki és mégis megveheti amit szeretne. mellé karkötők, nyakláncok.
bár nem legjobb barátnő, de a 14 éves húgomnak körömlakkokat, púdert, nyakláncokat és egy fekete topot vettem.:)- csak ajánlani tudom a KIK boltban található papírból készült dobozkákat, amibe szépen be lehet csomagolni mindent.:)
17L
Mi az az összeg amit rá szeretnél szánni? :)
Én most az anyukámnak a LUSH!-ból vettem fürdőbombát meg egy nyakláncot, amire egyszer azt mondta, hogy szép.
Apukám meleg zoknit kap, aminek csúszásgátló van a talpán meg egy katonai pizsamát, amit nagyon szeretett amíg katona volt.
Én az idén anyának egy ezüst nyakláncot veszek ezüst sziv alakú medállal és ezüst a nevévek kezdődő betűvel a szivbe pedig belegravirozom hogy "anya". Apának meg egy cigitartót veszek amibe szintén graviroztatni fogok.Egyébként nem tud valaki a nagymamáknak saját kezű ajándékot?(bocsi hogy rövid i vel irtam mindent de nincs hosszu i a laptopon)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!