Mit vegyek a legjobb barátnőmnek karácsonyra?
Sziaa:)
-szerintem süthetnél neki valami egyszerű sütit amit úgy díszíthetnél, hogy egyedi legyen (nem kell, hogy karácsonyi legyen)
-adhatnál neki olyan nyakláncot ami középen el van felezve és egyik fele az övé a másik pedig a tiéd
-szerintem egy a stílusához/egyéniségéhez passzoló, jól eltalált telefontoknak is örülne
-nem tudom mennyire szereti a szépítészeti termékeket de nálam az ilyen alapabb kellékek mint pl.:szempillaspirál, körömlakk, szempillagöndörítő mindig nyerők.
-ha teljesen tanácstalan vagy akkor vegyél egy csómó fajta édességet és ízlésesen burítsd össze őket. Ha ezt szépen becsomagolod szerintem ez is kedves ajándék lehet.
-én gyertyát szoktam önteni. Ha youtubba beírod hogy ''diy homemade candle,, akkor kihoz egy csomó lehetőséget, és még tetszés szerint válogathatsz is
Remélem tudtam segíteni:)
14/l
mézeskalácsot, kis mécsest, esetleg egyedi zeneválogatást/filmválogatást csinalhatnal neki :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!