Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a tisztaságmániás...

Isadbl kérdése:

Mit vegyek a tisztaságmániás apukámnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

2015. dec. 9. 08:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Flóraszeptet!!!!!

Domestost!!!!!

Fertőtlenítő szereket.

2015. dec. 9. 15:44
 12/14 anonim válasza:

Most tényleg az apád, és annyi jut eszedbe róla, hogy tisztaságmániás? Ne már!

Biztosan van egy film, ami tetszett neki, de nincsen meg neki DVD-n, egy könyv, egy együttes, amit szeret, de nincsen meg a legújabb lemezük neki, egy könyv, amit szívesen elolvasna... Vagy van egy hobbija a takarításon kívül, amihez kapcsolódó ajándékot vehetsz neki.

2015. dec. 9. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
vegyél neki takarítós ruhát
2015. dec. 9. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

2-es voltam: látom, a sok hülye mind lepontozott.

Kérdező: az, amit én írtam, az egyetlen jó megoldás - egy pszichiáteren kívül - a tisztaságmániás apádnak a bajaira, és olyan ajándlk, ami valóban ajándék, mert SEGÍT neki. Ugynais ezek a megoldások FELOLDANI segítik a problémáját, nem pedig megkövesíteni és állandósítani. A tisztaságmánia mögött olyan okok állanak, mit én fentebb leírtam.

Ha Domestost veszel neki, vagy bármi olyat, ami ERŐSÍTI a tisztaságmániáját, azzal gyakrolatilag segíted betegnek maradni.

Az pontozzon le, aki többet tud, mint én, nem az, aki zsigerből ostoba. Köszönöm.

2015. dec. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!