Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a tisztaságmániás...

Isadbl kérdése:

Mit vegyek a tisztaságmániás apukámnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

2015. dec. 9. 08:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Agyat. De én bekoszolnám a házat mire egyszer hazaér. Ha szereti a tisztaságot imádni fog takarítani.
2015. dec. 9. 08:23
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Egy egyéjszakás kupont bónuszokkal és extrákkal egy I. osztályú kupiba, plusz egy bagy csomag óvszert.

De vehetsz neki jegyet élményfürdőbe is, ahol van iszappakolás, vagy hasonló sáros téma.

A tisztaságmániásoknak néha jó érzés "bűnözni", és nyakig mocskosnak lenni. Az első a testi és lelki mocskosság tudatát hozza elé, a második a tisztán fizikait.

2015. dec. 9. 08:32
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Hypót.

(Ne haragudj, kedves kérdező, nem tudtam megállni... :D)

2015. dec. 9. 08:40
 4/14 anonim válasza:
Én Domestost akartam írni....
2015. dec. 9. 08:41
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Miért éreztetnéd az ajándékoddal a tisztaságmániáját? Ez a dolog egyébként is relatív.

Szerintem vegyél neki olyat, amiről érzi, hogy szereted.

2015. dec. 9. 08:41
 6/14 anonim válasza:
17%
Ajándékutalványt tőlem. Csinálok nagy ganét a házban és jöhet, kedvére rendet rakhat. Mindenki jól jár: nálam tisztaság lesz, apukád örülhet.
2015. dec. 9. 09:19
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem vannak ötleteim, de azok nem a legolcsóbbak: morzsaporszívó, gőztisztító. Ilyen ketyeréknek biztosan örülne.
2015. dec. 9. 09:25
 8/14 anonim válasza:

Egyszer lenne olyan, hogy valaki normálisan feltesz egy kérdést, és a válaszolók fele nem idiótaságot írna...

A háztartási kütyü jó ötlet, de nem mindegy, hogy mennyit akarsz költeni rá. Kézi gőztisztítót (gőzpingvint) már 8-10 000 Ftért lehet kapni, egy ptofibb olyan 30-40000 között mozog. Esetleg még egy "kipörgetős" felmosónak is örülne, szintén 10000 ft körül van. Ha csak valami apróságot akarsz neki adni, akkor egy vicces, egyedi gumukesztyű is jó ötlet lehet.

De biztos van más dolog, amit szeret, pl sütni, főzni, pecázni stb. Van valami hobbija?

2015. dec. 9. 09:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Semmi hobbija nincs? Semmit nem szeret?

Ez apukád legfontosabb tulajdonsága, hogy tisztaságmániás? Vagy miért kellett, most ezt ennyire kihangsúlyozni.

Vegyél olyan ajándékot neki, mint egy "átlagos embernek"

2015. dec. 9. 11:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Takarítsd ki a lakást tökéletesre! ;)

Mint tisztaságmániás én ezt értékelném a legjobban, ha valaki tetőtől talpig labor tisztaságot tenne a lakásomban :)

2015. dec. 9. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!