Mit vegyek a barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Még nem vagyunk olyan rég eggyütt és valami apróságra de hasznosra gondoltam. Most volt nemrég 20éves. A hobbija a gitározas.2015. dec. 5. 22:11
1/6 Roland G. válasza:
Esetleg egy CD/DVD-t a kedvenc gitárosától,vagy eljátszhatnál neki egy dalt gitáron.(Valami egyszerűt,amit be tudsz gyakorolni addig)Nekem nagyon bejönne!
2/6 anonim válasza:
Ha nem ujjal penget,egy pengető vagy egy szett tökéletes.
Min gitározik?
3/6 A kérdező kommentje:
Én meg a zene nagyon nem passzol. Hát van neki agusztikus is meg elektromos is. Pengetőt hol tudnék venni és milyet ajánlasz??
2015. dec. 5. 22:36
5/6 anonim válasza:
szedj le neki a netről gitárhoz kottákat, amelyeket szívesen meghallgatnál vagy fizesd be magatokat egy közös koncertre :)
6/6 anonim válasza:
Ugye megvan a pengetők fajtája,hogy mit mihez.De ez szerintem hülyeség,inkább érzéssel választ az ember.
De itt van választék bőven. [link]
Esetleg megnézheted az övét hasonlitás képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!