Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit vegyek karácsonyra a...

Mit vegyek karácsonyra a barátomnak?

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom 15 éves, és neki végképp nem tudok mit venni. Fogalmam sincs, hogy egy ilyen korú fiú minek örülne, ami pénzben is megoldható. Segítenétek?
2013. dec. 19. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Legalább ha tőlünk kérsz segítséget akkor tegyél már meg légyszíves annyit,hogy leírsz a fiúról néhány tulajdonságot,mert ennyi infóból,hogy 15 éves,lószart se tudnánk segíteni.

Most bárki mondhatja,hogy vegyél neki egy zöld pulcsit,ha közbe meg utálja a zöld színt.

Írj le néhány tulajdonságot róla,és utána talán tudnék segíteni.

2013. dec. 19. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak igaza van. Azzal nem megyünk messzira, hogy tudjuk a korát. :) A másik pedig az, hogy nem is a kor a lényeg. Lehet valaki 15 vagy 50. Ha szeret olvasni, akkor tökmindegy, hogy hány éves... Pont egy előző válaszban le is írtam, hogy olyan esetben, ha nem tudod mit vegyél az illetőnek, megoldás egy pár kesztyű vagy egy sál. Ezeket mindenki használja...
2013. dec. 19. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeret olvasni, a sportokat sem szereti... Tök átlagos srác... Tényleg nem tudom leírni, milyen ő. De azért köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. dec. 19. 18:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Visszahúzódó, félénk, szereti a filmeket.:)
2013. dec. 19. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy dvd-t,amin a kedvenc filmje van vagy egy ,amit már rég megszeretett volna nézni.

1. voltam.

2013. dec. 19. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Na igen, egy DVD okés. :) Második voltam...
2013. dec. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!