Anyanak szeretnek a testveremmel valami dragabb ajandekot venni, de fogalmunk sincs mi lehetne az aminek egy anyuka orulne, mindene megvan szinte, valami otletek?
Nem szeretnenk haztartasi gepeket, illetve ruhaja/ ekszerei van eleg sok. Most ez a dragabb ajandek olyan 30.000 Ft-ra gondoltunk.
Valami jo otletek?
Koszi elore is!
Mi nem ismerjük anyukádat, de én - így ismeretlenül ezt mondom:
- színházbérlet (jó ötlet nagyon az előzőtől), kb. 10.000,- Ft-tól lehet venni mondjuk a Vígszínházba, 20.000,- Ft körül az Operettbe
- könyvutalvány (a maradék pénzből
- esetleg valami magazin-előfizetés is hozzá
Első jókat írt. :)
Esetleg valami élmény?
-wellness
-sétahajózás
-élményrepülés
-jobb agyféltekés rajztanfolyam
-Dumaszínház belépő
-élménylovaglás
-life coaching
-jóga/pilates bérlet
-kozmetikai kezelések, fiatalító kezelések, szempilla, szemöldökfestés
-fogfehérítés
-manikűr, lakkozással
Wellness-utalvanyra en is gondoltam, de az a helyzet, hogy Wellness kozpontban dolgozom, es barmikor johet ingyen, ugyhogy ez sajnos nem lehet. De valami hasonlora gondoltam, valami elmeny-akarmi.
Koszonom a valaszokat ^_^
Akkor jó a színházbérlet, hangverseny bérlet, ha egyébként is szokott ilyen előadásokra járni.
Vagy nézz szét, valahol egy hetes, hosszú-hétvégés üdülésre befizetni, persze papával együtt: hegyekbe, vagy "gyógyvizes fürdőkbe", hasonló helyekre... és akkor az már nem az a megszokott, ahova egyébként is bármikor ingyen bemehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!