Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Keresztény, hívő családok,...

Keresztény, hívő családok, hogy zajlik nálatok a karácsony?

Figyelt kérdés
Mikor teszitek ki a karácsonyi dekorációt?? Hogy zajlik a szenteste? És a 25.-e, 26.-a??

2015. nov. 21. 10:36
 1/9 A kérdező kommentje:
És melyik nap mentek misére?
2015. nov. 21. 19:03
 2/9 anonim válasza:
20%
Mindenki csöndben imádozik, azt zabál.
2015. nov. 21. 20:48
 3/9 A kérdező kommentje:
#2, normális válaszokat kértem, ha téged nem érdekel, nem érint a téma, nagyon szépen megkérlek, ne trollkodj bele. Köszi. :)
2015. nov. 21. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Sehol senki??
2015. nov. 22. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Keresztény vagyok mi nálunk szent ünnep a karácsony igy mikuláskor már kivan diszítve a lakás illetve fel van állitva a fa. 24-én csak szük családi körbe ebéd-vacsi este ajándékozás, persze másnap regelre is kap mindenki meglepit még. 25-26-án család többi tagjával közös ebéd, illetve megyünk temploba váltózó melyik templonba hol van épp mise, de mi 26án voltunk tavaly karácsonyi misén.
2015. nov. 23. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm a választ!
2015. nov. 26. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg kicsik voltak a gyerekek, az adventi időszakban olvastunk nekik a bibliából (gyerek változat). illetve máskor is, de ilyenkor többet. A dekorációt kitesszük már Advent kezdetekor. A mai napig beosztják, hogy melyik gyertyát ki gyújtja meg a koszorún (4 gyerek van, mindenkinek jut 1.)

Templomba 24-én megyünk az éjféli misére. Amíg kisebbek voltak, addig úgy oldottuk meg, hogy Mama vigyázott az otthon maradókra. Aki életkorából adódóan nem mehetett éjfélkor, az ment 25-én.

amíg kicsik voltak,24-én mentünk Jézuskavárásra, közben otthon elkészült a karácsonyfa.

25-e és26-a többnyire rokonlátogatással telik.

2015. nov. 29. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Adventi időszakban igyekszünk minél többször Roratera is eljutni. Ez a bejárós iskolásoktól nem is kis teljesítmény.
2015. nov. 29. 20:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :)
2015. dec. 4. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!