Mit adjak karácsonyra a papámnak, mamámnak, anyunak, apunak,2-7 éves tesóimnak,2-19-22-24-26-30 éves unokatesóimnak, keresztszüleimnek?
Figyelt kérdés
Kézzel elkészíteném ezeket, csak nincs ötletem... A fél családé készen van, de akiket felsoroltam, azoknak kéne még SOS!! KÉZZEL KÉSZÍTENÉM! :) Köszönöm! Remélem segítetek! :/2015. nov. 19. 15:45
1/4 anonim válasza:
Talànd nézd meg a többi tízezer ilyen kérdést.
2/4 anonim válasza:
(hobbiragasztóba áztatja a fonalat és ettől szilárdul meg)
(ez fel van fűzve egy cérnára)
(kiégett égőből)
(bonbon kell csak hozzá meg színes papír)
(befőttes üveg és festék)
(hóember dísz)
(egyszerű képeslapok)
(koszorú wc papír/papírtörlő gurigából)
(egy fokkal nehezebb képeslap)
3/4 A kérdező kommentje:
1.! Nem értem, ezt miért írod le... Szted nem kerestem? Megmondom neked, hogy 2 napig azt lestem, hogy ki tesz fel ilyen kérdést... És úgy döntöttem, felteszem én.. :/ Mert nem volt olyan, ami nem vásárlós lenne
2015. nov. 19. 18:57
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Köszönöm szépen! Az első és az utolsó nagyon tetszik!! :)
2015. nov. 19. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!