Mit vihetünk ajándékba a másod unokatesóimnak Kanadába nyáron?
Nem nagyon ismerjük őket, csak a lányt, mert vele szoktunk gyakran msn-ezni, és nyáron megyünk Kanadába a nagybácsihoz látogatóba, nem tudom, mit lehetne vinni a fiainak és unokáinak ajándékba?
A fiai 45-55 évesek, 3-an vannak.
A másod unokatesóim:
1 fiú, 18 éves lesz, szereti a csajokat,motorosszánt, biciklit(facebookon volt ez..) kedvenc énekese Eminem. érdekli őt nagyon az airsoft, motorosszán, deszkás stílusa van a srácnak, fullcapot is hord.
A lány 15 éves lesz a nyáron. Alkonyatmániás mint én :) Edward a kedvence onnan. Neki könnyebb lesz ajándékot venni. Aranymedálra gondoltunk, táncos lányos medálra(mert aerobic-balett-táncol). De msn-en egyszer szóba ejtettem az ékszer témát, és mondta hogy a sárga aranyat nem szereti, mert nem vagyon stílusos/divatos.
Meg van még egy másik lány, ő már huszonvalahány éves, férjnél van, és van neki 6 éven aluli kislánya és kisfia.
Valami jó ötleteket szeretnénk! :)
Köszi! 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!