Mit írjak a mamának meg a keresztszüleimnek a tablókép hátúljára?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 09:55
1/9 anonim válasza:
Magamról egy képet adok, de élni nem a képen hanem a szívedben/szívetekben akarok!
Vagy:Minden múlandó a földön,
minden elvész valaha,
csak a szeretet suttogja, SOHA, SOHA, SOHA!!!
2/9 anonim válasza:
Vagy ha nem akarsz ilyen giccses szöveget, mint amiket az elsö irt, akkor "Katitól (itt a te neved) - mamának/keresztanyunak ballagási emlékül" - sokkal szebb és nem olyan eröltetett.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem giccses....Egy csomó rokonom ezt írta ano pl mamának meg ilyenek. Nyilván valami idézetre volt kíváncs, nem a sablonos x y tól.
4/9 anonim válasza:
Szerintem a te szavaiddal fogalmazz meg valamit, annál értékesebb nincs! Ezek tényleg giccses szövegek, egy nagymama bizonyára jobban örülne egy szívből szóló saját szövegnek!
5/9 anonim válasza:
Szerintem is személyesebb, és valahogy igazibb, ha egy soros, szívhez és konkrét személyhez szóló szöveget írsz: "Nagymamának sok szeretettel ballagásom alkalmából", vagy ehhez hasonlókra gondolok :) Nem tudom, a te nagyid mennyire elérzékenyülős típus, de az enyém még meg is könnyezte :)
6/9 anonim válasza:
nekem van egy nagyon jó szövegem....lehet már késő de azért leírom: " Legyen e kép emlék melyben élek,mert e kép megmarad, de engem messze visz az élet"
/Mercy/:)
7/9 anonim válasza:
Miért kell valakit leszólni, ha csak segíteni szeretett volna? Direkt nézegettem az idézeteket. Nyilván, személyesebb, ha aláírja, de úgy gondoltam, ő valami szép idézetre gondolt.
8/9 anonim válasza:
Én csakannyit írtam, hogy "Sok szeretettel ballagásom alkalmából". Igaz, mindet színes, csillámló tollakkal :D
9/9 anonim válasza:
www.citatum.hu /ünnepek/ballagás
Itt is sok szép idézet van,kedvedre válogathatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!