egy új ágyat, mert a mostanin már alig bírok aludni, gy fáj a hátam tőle, inkább a földön alszom...
2015. nov. 3. 12:10
22/50 anonim válasza:
pénzt...
2015. nov. 3. 12:45
23/50 anonim válasza:
lehetne bár lehetetlen apukámat kérném vissza legalább 1 napra aki 5 éve nincs velünk :( 20/L
2015. nov. 3. 12:49
24/50 anonim válasza:
én csak annyi szeretnék hogy a családdal tölthessem a karácsonyt, de lehetetlen mert nem kaptam szabadságot és Németországban dolgozok, szóval nekem a karácsony most egy ugyan olyan nap lesz mint a többi :( 20/F
2015. nov. 3. 12:54
25/50 anonim válasza:
Hazautazni a szüleimhez. Külföldön élek, és karácsonykor nagy valószínűséggel dolgozni fogok.
2015. nov. 3. 13:15
26/50 anonim válasza:
Nekem már a vakáció is elég
2015. nov. 3. 13:21
27/50 anonim válasza:
Jó lenne egy hosszabb szünet a munkahelyemen, amit a párommal és a családdal tölthetek. És persze havat. Hogy tudjunk sokat pihenni, nagyokat sétálni a hóesésben,szánkózni, síelni, kikapcsolódni. Vagy ha szabadságot nem is, legalább szabad délutánokat!
21/L
2015. nov. 3. 13:28
28/50 anonim válasza:
Szabadságot, boldogságot, szeretetet.
2015. nov. 3. 15:03
29/50 anonim válasza:
Havat. Hogy ne veszekedjen a család. Hogy a barátommal tölthessek minél több időt. Ropogó tüzet a kandallóban, szép karácsonyfát, karácsonyi zenéket, forró csokit.
Persze vannak tárgyi dolgok, amiket szeretnék. Könyvet, pulcsit, harisnyákat (mert megfagyok). Nagyon örülnék egy franciaágynak, mert a barátommal nem férünk el ezen a kis ágyon ketten, de tudom, hogy ez nem fér bele a költségvetésbe. Jó lenne egy új laptop, vagy egy tablet, de ez sem fér bele (persze nem a legdrágább fajta). Sminkcuccokat, profi sminkekhez/maszkokhoz való dolgokat, mert nagyon érdekelne, hogy ezeket megtanuljam.
2015. nov. 3. 15:17
30/50 anonim válasza:
Én azt hogy a szűlinapomon essen végre a hó mert itt tanyán a legszebb az űnep hó esésben és egykis pénzt hogy megvegyem az x box 360-at! Meghogy abból a pénzből maradjon egy kis pénzem! December 3. És kari hangulatom van akkor már! Xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!