1/10 anonim válasza:
Korcsolyához élvédőt, könyveket, naptárt, ruhaboltba vásárlási kártyát.:D
3/10 anonim válasza:
Gyémántot *,*
de nem fogok kapni :)
5/10 anonim válasza:
Ruhát, sminket, piperecuccokat.
6/10 anonim válasza:
Karácsonyfát.
De nem kapok, nincs pénzem megvenni. Így a tavalyi díszek sem kerülnek fel a fára.
Ez lesz az első karácsony, amikor nem tudok venni senkinek sem ajándékot.
8/10 anonim válasza:
mozdonyt, a gyáramba,a feleségemtől megkaptam igaz csak egy kicsi M43.mas, tolatós ,de jó az is. Nem válogatok, biztos belekerülhetett pár 10 millióba. Nagyon boldog vagyok.
9/10 anonim válasza:
Így karácsony után azt mesélem el mit kaptam. Kaptam a lányomtól örömtől csillogó kis szemecskéket. A feleségemtől a legédesebb csókot amit férfi kaphat. anyámtól, mert megszült, egy újabb karácsonyt amit azokkal tölthettem akik szeretnek. Apámtól egy férfi barátságát és egy apa oltalmazását. A nagyobbik Öcsémtől, hogy anyám és apám több mint 20 év után újra egy fa alatt egyszerre ünnepeltek. A kisebbik Öcsémtől testvéri szeretettel adott ölelést. A leendő Sógornőmtől az új családtag örömét. A feleségem Szüleitől és testvérétől az érzést, hogy van egy másik család is ahová tartozom, s ahol bármikor szeretet vesz körül. Én ezt kaptam. Ja! És még egy csomó tárgyat is amik hasznosak nekem, vagy éppen haszontalanok, de becsesek számomra, mert olyanoktól vannak akik fontosak nekem!
10/10 anonim válasza:
Mégis megünnepeltük a karácsonyt.
Bár nem volt karácsonyfánk, fiam meglepett azzal, hogy a fenyőfánkról, amely a kertben nőtt, vágott le néhány gallyat, ezeket elhelyezte szépen a karácsonyfatartóban, néhány díszt helyezett rá és csillagszórókat.
Amikor hazaértem a munkából, azzal fogadott:
Megjött a Jézuska!
Annyira boldog voltam. Ő pedig azért volt boldog, mert látta, hogy sikerült nekem meglepetést szereznie.
Talán ez volt a legszebb karácsonyunk, mert ez valóban a szeretetről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!