Miket szeretnél/miket adsz Karácsonyra?
Apu: oldspice szett cipzáras retiküllel:-D
Anyu: dove szett szintén cipzáras retiküllel
Kedvenc mamám: egy gyönyörű műanyagból készült fenyőt, ami olyan mintha üveg lenne és belül színek világítják meg, valamint egy gyönyörű antik angyalkát, mert imádja az angyalka témájú tárgyakat és ő most megkapja a legszebbet
Húgom: happy boxból kap hógömböt, meg muffinos perselyt
Vőlegényem: egymásnak közösen vettünk 2 hete egy Monopoly itt és most-ot, mert az auchanban 3990 ft volt most 10.000 ft helyett, ráadásul ez volt az utolsó darab!:-D
Én pedig nem kérek semmit sem, mert nem azért adok,hogy kapjak. Ezt mindenféle közhely nélkül mondom...
20N
Férjem: pénztárca, parfüm
Kicsifiam: 15hós lesz, szóval valami fejlesztőjáték
Édesanyám: nagy kedvence a pipacs, így egy pipacsos ékszerszettet rendeltem egy ügyes kézművestől
Édesapám: a Deichmann-ban láttam ilyen norvég mintás magas szárú kötött házicipőt
Öcsém: mivel ő igen kis hiú, valami arckrémet, arcradírt kap
Bátyusom: na ő neki még nincs ötletem, de szerintem jégoldó, jégkaparó, vagy valami autós cucc
Sógornőm: muffin sütőforma, receptköny
Keresztlányom: találtam neki egy szép rongybabát
Hogy én mit szeretnék? Passz! Nem tudom, mondjuk egy porszívót, mert ami most van azzal nem vagyok megelégedve!
A férkemnek egy szép gyapjúpulcsit kötök.
Magamnak nem kérek semmit, csak gyógyulást.
Anyukám: kötök neki sálat, sapkát és kesztyűt + parfüm, csoki
Bátyám: összecsukós szendvicssütő
Bátyám barátnője: [link] --> Bátyám súgta
Párom: abszolút fogalmam sincs :S
Nagymami: wellness-hétvége
Nagypapi: 100.000. sütis könyv, mert annak örül igazán :)
Barátnőm: [link] --> ilyet én is kapok magamtól, mert nagyon tetszik!! :))
Anyukámnak: egy közös kép az öcsémmel egy szép keretben + csoki
Nevelő apámnak: egy meleg sál és kesztyű
Öcsémnek: nem szoktunk egymásnak ajándékot adni :D
Szerelmemnek: naptár a mi képeinkkel és még valami apróság, még nem találtam ki + csoki
Barátnők: közös kép, angyalos dísz stb.
Lehet a barátom szüleinek is veszek valamit. Az anyjának egy szép nyakláncot, az apjának talán egy meleg papucsot.
19L
jújha a babzsákfotelnek én is örülnék :)
anyukámnak: készítek egy ékszertartót, és abba hajcsatok + hajgumik (folyton az a baja, hogy nincs, mert mindig elveszti :)
apukám: hát ő egy bort szeretne, de én valami különlegeset szeretnék, amit nagyjából én készítek el. még nem tudom biztosan.
2 éves lány tesókám: süthető gyurmából készítek ételeket a kiskonyhájába.
2 éves öcsém: autóra gondoltam, de mivel folyton elhagyja őket, azért valami legós dolgot kap. imád építeni :)
mami: ékszer
én ruhákat kérek, mert azokat elhasználom, kinövöm. annak örülök leginkább.
legeslegjobban annak örülnék, hogy boldogságos karácsonyunk legyen, család, sütik, fincsi kocsonya na meg a szeretet :)
14/lány
Anyumnak nyaklánc
többiekét gyorsan ki kell találnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!