Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit javasol?

Ki mit javasol?

Figyelt kérdés

Imádom a karácsonyt, szerintem az egyik legszebb ünnep, és Édesanyám mindig olyanná tette számomra, ami felejthetetlen. Ő viszont sajnos meghalt másfél éve, 2014 februárjában és azóta ez lesz a második karácsonyom nélküle.

Tudom el kell ezt fogadni, és az élet akkor is megy tovább, de szeretném ha a karácsony tényleg arról szólna hogy ünnep, meghittség és nem csak a fájdalom és az üresség a szívemben.

Van valaki hasonló helyzetben?

2015. okt. 19. 14:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. :( Nekem ez lesz a 11. karácsonyom anyukám nélkül.. :(

Gyújt egy gyertyát az asztalnál és a fánál ezzel emlékezve rá. Viszont ne görcsölj és parázz rá az ünnepekre, attól csak rosszabb lesz. Én is sokszor beleesek abba a hibába, hogy tökéletes ünnepet szeretnék, de mindig rájövök, hogy az már sosem lesz, viszont nem szabad engedni, hogy ez tönkre tegye az ünnepet, ki kell hozni a helyzetből a legjobbat. Nálunk már évek óta ilyenkor én sütök-főzök rengeteget, ezzel lefoglalom magam és azokat a karácsonyi kajákat, sütiket készítem el, amiket anya is csinált régen. Aztán jön a nagy kajálás, ajándékozás, családjárás és már el is telt az egész. Számomra nem rosszabbak az ünnepek sem, mint a hétköznapok, mindig ugyanúgy hiányzik, de ez már nem fog változni. :(

21/lány

2015. okt. 21. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!