Milyen videókártyát választhatok az AMD A6 3500 procihoz? Van benne GPU és a dobozán 3 konkrét kártyát javasol vele használni, ami nekem nem tetszik. Mi van, ha mást használnék hozzá?
A dobozon 3, aktív hűtéses, AMD Radeon kártyát ajánl. Remélem, ez tényleg csak ajánlás, nem pedig kompatibilitás dolog, mert én egy passzív hűtésest szeretnék venni.
De mi bajod az aktív hűtéssel? O.O
De szerintem nem lesz kompatibilitási probléma.
Én egy Sapphire Ultimate R7 250 1 GB tudok javasolni ha paszivról van szó.
Köszi a választ.
Azért passzívat, mert 1 év után minden venti hallhatóvá válik és semmi kedvem cserélgetni.
Az általad írt DDR5-ös. Ez probléma, ha az alaplapom csak DD3-at támogat ?
Én ezekre szűkítettem,
de gondolom, az Nvidiások nekem nem kompatibilisek (?). Ha a DDR5 semjó, akkor az egyetlen ami marad, a legfelső ócsó Asus Radeon R7. Vajon dobna ez a gépemen, ha duálban használnám a prociban lévő APU-val (Radeon HD 6530D , 128bit, 512MB?) ?
Köszi. Akkor tehát lehet DDR5, ez jó hír. De miért nem működne egyszerre APU-val ? Akkor miért írják azt, hogy kombináljam az AMD A6 APU-t a felsorolt VGA-kal és fedezzem fel a duál grafika erejét... ? Ez direkt egy olyan APU, amit erre találtak ki. Csak persze azóta eltelt pár év.
Az alaplapom ez: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!