Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Jó nalot kívánok! Abban...

Jó nalot kívánok! Abban szeretném kérni az Önök segítséget, hogy nincs ötletem mit kerjek. Tud (nak) segíteni? A többit lent írom.

Figyelt kérdés
Hát 12 éves vagyok és szeretem a sportot főleg a teniszt és a futballt.Na meg az elektronikai dolgokat.Anyagilag jól állunk,DE ilyen 25-30 ezer forint körüli dologra gondolok.De lehet több is.Azért itt kérdezem,mert a szüleim nem nagyon tudják mit szeretek.Előre is köszönöm!

2015. okt. 12. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Nyelvtankönyvet!
2015. okt. 12. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

azt a akarod,hogy adjunk tippet a szüleidnek?:D

ha ők nem tudják,h mit szeretsz,akkor mi honnan szedjük?:D

2015. okt. 12. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

De te tudod, hogy mit szeretsz, nem? :)

Sportolsz is vagy csak nézni szereted?

Ha sportolsz, akkor ahhoz ruhát, felszerelést kérhetsz.

Én könyveket és ruhát fogok kérni :)

2015. okt. 12. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
40%

Fizettesd be magad magántanárhoz, ha már az iskolában nem figyelsz. Nyelvtan is és fogalmazás is nulla.

Vagy kérd meg a szüleidet, hogy együtt csináljatok valamit, mert ezek szerint nem nagyon foglalkoznak veled.

2015. okt. 13. 11:02
 5/5 Kései Sirató ***** válasza:
Sok mindent kérhetsz, pl. telefont, ha még nincs. LEGO-t, focilabdát, stb. amit szeretsz.
2015. okt. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!