Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kérhezek Iphone 5-öt?

Kérhezek Iphone 5-öt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy samsung galaxy ace telefonom van és épphigy lehet rajta telefonálni, mert lefagy napont töbször.

Karácsonyra Iphone-t szeretnék kérni mert a mostani nagyon rossz. Egyi rokonomnak van iphone-ja ès nagyon dicséri

12/l

( kérlek ne mondjátok hogy: neked minek ilyen , meg ilyenek. )

2015. júl. 23. 16:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
Kérdés hozzán szól, tőlükérsz? :D Vigyelj hugi, én nem veszek neked. Nekem elég a 60 000 forintos telefon, ez van már 3 éve, most leszek 16... Szóval 50k környékén gondolkodj. Egyébként tesód hány éves?
2015. júl. 28. 19:31
 32/42 A kérdező kommentje:
17 a tesóm :)
2015. júl. 29. 13:57
 33/42 anonim válasza:
100%

17 a tesód. Azért ha megnézed, valószínűleg jobban tud vigyázni a dolgaira, mint te. Nem bántani akarlak, nehogy azthidd :) De te még fiatal vagy, és azért 150-200k az nem csak úgy lesz a kezetekben, anyu, apu sokat dolgozik érte. Tudod jól, hogy nem csak odamegyek az automatához és kiveszek 1 millió forintot. Azért sokat kell dolgozni, a semmiért senkinek se adtak pénzt, és nem is fognak.

Kérj valami 50-60 ezer forintos telefont. Sokszor egy olcsóbb telefon sokkal masszívabb, ami fontos, mert akkor nem törik annyira, stabilabb stb... És tudásban is elég jó szinten vannak így a középkategóriában.

Egyébként megértelek, az Ace tényleg egy nagy szenvedés :"D Ismerem jól a telefont...

2015. júl. 29. 15:13
 34/42 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Samsung Galaxy s4 minit fogok kapni :)

2015. júl. 29. 20:02
 35/42 anonim válasza:
49%
Szerintem Samsung galaxy core prime az jó lenne neked.. most énis egy olyanra pályázok :D 42.000-től lehet kapni :) (1,2 ghz processzor 4 magos játékra jó :D )
2015. aug. 5. 21:23
 36/42 anonim válasza:
Ja és Iphone-t ne vegyél nem éri meg 100-ért egy iphone.. androidos telefonokon többet tudsz..
2015. aug. 5. 21:25
 37/42 anonim válasza:
Nem kérhezel. Hasnájd jáól! Ne pakód tele felesleges akamazásókal, meg ne is fussón rajta semí hátérbe! Vagy tegyé rá alapbú valami lájtos drojidot, ami nem rak fel alapbú anyí cucót, oszt több memórijája lehet oszt zökenőmenteseb lesz meglázsd! Amúgy se éri meg újat venni, meg régit se, de az legalább ócsóbb. Mondjuk nem árt, ha Android 4.3 vagy újabb fut rajta.
2015. aug. 6. 09:40
 38/42 anonim válasza:
49%

Ilyen drágát ne vegyetek..nekem samsung galax sIII mini van..vegyetek pl olyat..nagyon jo..noverem a vizbe beleejtett nem lett semmi baja...a samsungok tok jok...attol meg h nekes wlromlott lehet azert mert mindenfelevel teletomted meg ilyenek...de iphone ra er meg...

12/L

2015. aug. 6. 14:14
 39/42 anonim válasza:

Nem romlik el az a telefon csak úgy... Azt egyátalán nem nehéz teletömni sok szeméttel. Az Ace a Samsung egyik legjobban elrontott telefonja.

Egy S4, S4 mini, S3, S3 mini tökéletes választás. Az más kérdés kinek mi a jó. Én Samsungot nem vennék, nekem elég sok bajom volt velük. Persze kinek a pap, kinek a papné.

2015. aug. 6. 14:20
 40/42 anonim válasza:

1 az iphon nem játszásra valo azt mukához találták ki nem hiába 2 magos a procija amíg a sony meg a samsungé 4 magos a tablet van arra h játszhass

2 drága és semmit nem ér az LG-G3S nem kerul annyiba és ketszer akár haromszor annyit tud!!!!

2015. szept. 14. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!