Kérhezek Iphone 5-öt?
Sziasztok! Egy samsung galaxy ace telefonom van és épphigy lehet rajta telefonálni, mert lefagy napont töbször.
Karácsonyra Iphone-t szeretnék kérni mert a mostani nagyon rossz. Egyi rokonomnak van iphone-ja ès nagyon dicséri
12/l
( kérlek ne mondjátok hogy: neked minek ilyen , meg ilyenek. )
17 a tesód. Azért ha megnézed, valószínűleg jobban tud vigyázni a dolgaira, mint te. Nem bántani akarlak, nehogy azthidd :) De te még fiatal vagy, és azért 150-200k az nem csak úgy lesz a kezetekben, anyu, apu sokat dolgozik érte. Tudod jól, hogy nem csak odamegyek az automatához és kiveszek 1 millió forintot. Azért sokat kell dolgozni, a semmiért senkinek se adtak pénzt, és nem is fognak.
Kérj valami 50-60 ezer forintos telefont. Sokszor egy olcsóbb telefon sokkal masszívabb, ami fontos, mert akkor nem törik annyira, stabilabb stb... És tudásban is elég jó szinten vannak így a középkategóriában.
Egyébként megértelek, az Ace tényleg egy nagy szenvedés :"D Ismerem jól a telefont...
Köszi a válaszokat :)
Samsung Galaxy s4 minit fogok kapni :)
Ilyen drágát ne vegyetek..nekem samsung galax sIII mini van..vegyetek pl olyat..nagyon jo..noverem a vizbe beleejtett nem lett semmi baja...a samsungok tok jok...attol meg h nekes wlromlott lehet azert mert mindenfelevel teletomted meg ilyenek...de iphone ra er meg...
12/L
Nem romlik el az a telefon csak úgy... Azt egyátalán nem nehéz teletömni sok szeméttel. Az Ace a Samsung egyik legjobban elrontott telefonja.
Egy S4, S4 mini, S3, S3 mini tökéletes választás. Az más kérdés kinek mi a jó. Én Samsungot nem vennék, nekem elég sok bajom volt velük. Persze kinek a pap, kinek a papné.
1 az iphon nem játszásra valo azt mukához találták ki nem hiába 2 magos a procija amíg a sony meg a samsungé 4 magos a tablet van arra h játszhass
2 drága és semmit nem ér az LG-G3S nem kerul annyiba és ketszer akár haromszor annyit tud!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!