.... pedig... 12 evesen nekem nemhogy telefonom nem volt, de nagyjabol egy ketkazettas magno volt a nonplusultra. Fogalmad sincs a penz ertekerol (ami nem is biztos, hogy a te hibad), egy uj iPhone 200e forintba kerul. Jo lesz neked egy olcsobb androidos keszulek is, ugysem hasznalod semmire telefonalason kivul.
2015. júl. 23. 16:29
2/42 anonim válasza:
Kérhezz,
2015. júl. 23. 16:32
3/42 anonim válasza:
"12 evesen nekem nemhogy telefonom nem volt, de nagyjabol egy ketkazettas magno volt a nonplusultra"
Gyertyával világítottatok otthon? Mert régen meg a villany volt a nonplusultra...
Szerintem kérhetsz.
2015. júl. 23. 17:07
4/42 anonim válasza:
Azért fagy le mert tele cseszed minden hülye alkalmazással és sosem kapcsolod ki, meg törlöd a memóriát. Én ha az Apád lennét tuti nem vennék neked Iphone-t...
2015. júl. 23. 17:15
5/42 anonim válasza:
12 évesnek nem való 120-150 ezres telefon. Kérni kérhetsz, de én nem, vennék a 12 éves gyerekemnek. Olcsóbb kategóriában nem gondolkozol? Ilyen idős gyerek telefonjára max 30-40 ezret szánnék, és ez a plafon.
2015. júl. 23. 17:18
6/42 anonim válasza:
Ez nem rajtunk múlik, ha megveszik neked akkor lehet. Azóta már kijött az 5C, 5S, 6, 6 Plus, nem hinném, hogy olyan drága lenne egy sima 5 ös.
2015. júl. 23. 17:21
7/42 anonim válasza:
12 évesen? Iphone?
Egy mondjuk 50 ezer forintos mobil is ugyanazokat a dolgokat tudja mint az iphone. Gondolom netezésen meg néhány alkalmazáson(ami nem csak iphone-on található meg) kívül nagyon másra úgysem használnád. Arra meg minek egy több százezres mobil?
Mek iphone 5c-m van, ezt nem is vettük olyan drágán plusz azóta lement az ára olyan 80ezer körülire ha jól emlékszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!