Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kérhezek Iphone 5-öt?

Kérhezek Iphone 5-öt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy samsung galaxy ace telefonom van és épphigy lehet rajta telefonálni, mert lefagy napont töbször.

Karácsonyra Iphone-t szeretnék kérni mert a mostani nagyon rossz. Egyi rokonomnak van iphone-ja ès nagyon dicséri

12/l

( kérlek ne mondjátok hogy: neked minek ilyen , meg ilyenek. )

2015. júl. 23. 16:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
100%
#14-es, nekem kb 1-1,5 hónapja van ez a telefonom..de kb már. 10x lefagyott..
2015. júl. 23. 20:57
 22/42 anonim ***** válasza:
74%
Na jó az 5xx széria tényleg nagyon gyenge,de ilyen 640-es Lumiára már senki sem mondjon semmit,mert mindenki dicséri akinek van.
2015. júl. 23. 21:33
 23/42 rozunlan válasza:
100%
Iphone-nál sokkal jobbak is vannak. Nekem eddig a sony vált be (4éve semmi baja, csak régi az android és nincs elég tárhely). De tesóm kapott Alcatel OT telefont, nem a legújabbat, hanem egy olcsóbbat, az is nagyon jó. Programok simán futnak rajta. Érdemes körülnézni webshopokban.
2015. júl. 24. 00:18
 24/42 anonim válasza:
48%
Szia! Szerintem ne kérj, legfeljebb egy régebbi típust, ami már nem olyan drága. Nem veszélytelen egy fiatal lánynak köztudottan ilyen drága telefonnal mászkálni. Na meg, suliba nyilván magaddal vinnéd, ott sem kizárt, hogy ellopnák. Esetleg csak egy osztálytársad a kezébe veszi, netán elejti vagy te ejted el, összetörik a képernyő, nagyon drága kicserélni. Az Iphone tényleg jó telefon, de nagyon drága. Ha visszaemlékszem, hogy én 12 évesen mit csináltam a mobilomon, leginkább zenét hallgattam, játszottam, meg persze az alap funkciókat használtam. Kérj inkább egy másik androidos telefont. Naponta indítsd újra, szelektáld az alkalmazásokat, ne fusson a háttérben amit nem használsz. Az meg a másik, hogy Iphone-ra állítólag a legtöbb alkalmazás fizetős. Nekem most egy Sony Xperia S telefonom van, teljes mértékig elégedett vagyok vele. 17/L
2015. júl. 24. 05:12
 25/42 A kérdező kommentje:

Suliba nem hordok telefont mert nem lehet telefonozni :/

Akkor esetleg 4s-t kérhetek?

2015. júl. 24. 10:33
 26/42 anonim válasza:
Hagyd inkább az azt Iphone-t. Újonnan már nem éri meg a 4S az árát az újabb telefonokhoz viszonyítva. Annyiért sokkal jobb, nagyobb képernyős mobil is lenne. Bár, 50-80 ezerért még mindig nem látom értelmét egy telót megvenni, ha "különösebb" dologra nem használod. Nem csak az Iphone lehet jó. Android vagy Windows-os ugyanúgy van ami stabil és megbízható, csak az 30-40 ezer Ft, nem 2x annyi. Nem kell hagyni, hogy a boltban az eladó rátok sózza a legdrágábbat, mert akkor az is a "legjobb", hanem érdemes neten utánaolvasni vagy hozzáértő ismerőst megkérdezni.
2015. júl. 24. 11:32
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
szóval menőzni akarsz az iphone-al, csak kiderült, hisz más tanácsokat meg se hallgatsz. Drága telefont 17 éves kor alatt nem vennék a gyerekemnek.
2015. júl. 24. 13:54
 28/42 rozunlan válasza:
100%
Iphone 4s semmi, főleg amennyit kikérnek az eladók. Mutagatni meg ne vegyél/ kérj telefont. Olyat szerezz be, amit megéri. Nem a márka, hanem a minőség a lényeg.
2015. júl. 24. 20:53
 29/42 anonim válasza:
100%
Ha megkeresed a rávalót vedd, de ha fényes nappal szétszúrkálnak miatta ne csodálkozzanak a szüleid..
2015. júl. 25. 06:54
 30/42 anonim válasza:
100%

Én is 12 éves vagyok. Én 2014 karácdonyán kaptam telót, egy samsung y és anyuék nekem azt mondták ,hogy pár évig nem kapok újjat. De elég rossz választás volt lefagyot nem bírtam belépni semmibe és elkeztem gyüjteni egy telóra. Vettem egy Navon Mizu S 502-t. Nagyon szeretem. 38.000 ft volt

Nem tudom mennyi pénzetek van én egy átlagos családba élek meg van mindenem ami kell azaz amire szükségem van. Nem vagyok elkapatva. De ha nálatok úgy megy akkor kérhetsz.

2015. júl. 26. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!